به نظرم زیادی حساس شدی. اگه خیلی نگرانی یه دکتر دیگه نشونش بده. اگه مشکلی نداشت بی خیال شو دیگه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مثلا بجایی اشاره میکنم اصلا جهت اشارمو نگاه نمیکنهتو نت خوندم یکی از علائم اتیسم هستمیبرمش خانه بازی ...
خیلی سنش کمه
چرا بیخود رو بچه عیب میزاری
عزیزم درسته آدم باید حواسش به بچه باشه
ولی هم افراط هم تفریط جفتش مضرره
شما از اون ور بودم افتادید
آنقدر از بچه توقع نداشته باشید
بزارید روند رشد معمولی خودش رو بره
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
عزیزم تا بحال ۳ تا پزشک بردمنه رد کردن نه تشخیص قطعی گذاشتن و من موندم و این برزخ و افسردگی…
حالت طبیعیه. بچه تا بزرگ بشه بیچاره مادرا پیر میشن از فکرو نگرانی. خدا خودش مراقب بچه هامون باشه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اشاره کرذن مهارتیه که بچه ها به صورت ذاتی از ۹ ماهگی به دست میارن
اینا همش چرت و پرتی
به اینا بود خواهر زاده من دیوونه بود
الان تو ۳ سالگی روزی ۴ بار تورو درس میده و ادبت میکنه
انگشت به دهن بمونی
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )