دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مثلا بجایی اشاره میکنم اصلا جهت اشارمو نگاه نمیکنهتو نت خوندم یکی از علائم اتیسم هستمیبرمش خانه بازی ...
مثل پسر منه تازه الان ک س سال و ۸ماهش هست خیلی وسایل رو یاد گرفته قبلا میگفتم فلان چیز رو بیار اصلا واکنش نشون نمیداد ولی میتونم بگم این یکی دوماه واقعا عالی شده خیلی پیشرفت کرده چون باهاش کار کردم قبلا اصلا بهش توجه نمیکردم میرفتم سر کار پیش بقیه بود اوناهم ی گوشی بهش میدادن
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست وزن ۲۰اذر ۹۰.۲۵۰🫢
دقیقاا بهش وسایل رو میگم بیاره اصلا انگار نمیفهمهولی دستورات ساده مثل بشین و پاشو برو و اینا رو میفه ...
باورت میشه پسرم ماه پیش دستورات رو اجرا کرد البته خودمم تعجب کردم مادر شوهرم بهش گفت برو کیفم رو بیار رفت اورد بعد گفت حالا چادرم رو بیار رفت اورد کلی ذوق کردم تو دلم😂
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست وزن ۲۰اذر ۹۰.۲۵۰🫢