2777
2789
عنوان

یک ماهه که زندگیم مختل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 68 پست
همینارم یادش رفته بود و نمیکفتتی وی رو که قطع کردم دوباره میگه

خوب پس خداروشکر زود متوجه شدی دختر دختر داییم تا گوشی میدادن بهش حرف زدن یادش میرفت الان ۴و ۸ماهشه کلا قطع هست این چیزا براش

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای حرف زدن تاثیر داره؟

برای یادگیری و حافظه خیلی خوبه من پسرم قبلا اصلا دستورات رو اجرا نمیکرد الان متوجه خیلی چیزا میشه خیلی بهتر میشه؛ولی از بپرسی اسم عموهات چیه عمه هات کین اصلا بلد نیس بگم چی میخوری چیزی نمیگه فقط میگ غذا یا صبحونه اینارو هنوز نمیدونه 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
همه میگن پسرا کلا یکم عقب ترن😂

اره دقیقا من حس میکنم پسرم یک سال عقبتر هست در عوض اون یکی پسرم ماشالله ماشالله بشدت باهوش قبل ۳سالگی خیلی روون صحبت میکرد با دایره لغات بسیار فراوون ولی این اصلا 

برای یادگیری و حافظه خیلی خوبه من پسرم قبلا اصلا دستورات رو اجرا نمیکرد الان متوجه خیلی چیزا میشه خی ...

بگیرم بهش بدم

یجا دیگه هم خونده بودم که خوبه امگا ۳

پسر دوست منم همسن پسر شماست من اصلا متوجه حرفاش نمیشم و تا حالا ندیدم گزارش بده

اونم همششش تو موبایله از بچگی

ارتباط و همه چیش اوکیه؟

اره همه چیش نرمال هست قشنگ هم صحبت میکنه اصلا کلمه ای رو بد نمیگ واضح و درست میگه بچهای بزرگ تر از خودش هم دوس داره بازی کنه

واقعا حالمو بد کردمیگفت پسرت دیر شروع کرده به راه رفتن؟در صورتی که پسرم ۱۴ ماهگی راه رفت الانم کاملا ...

بچه عموم یک سال و شش ماهه. همچنان میگه ماما و بابا.

تازه به همه زن ها میگه ماما به همه مردا بابا.

بله به اسمش واکنش دارهکاملا ارتباط چشمی برقرار میکنه حتی با غریبه هابغل دوس داره و بیرونم میریم بغل ...

خوب خداروشکر عزیزم...ارتباط چشمی بغل توجه به اسم خودش اینا همه اوکی هست و نبودشون جز علایم اصلی اتیسمه...بعضی بچه ها رشد کلامی و حرکتی یا حسیشون از بقیه زودتر یا دیرتره...نترس..در ضمن پیش چندتا متخصص اوتیسم هم ببر تا خیالت راحت بشه