2777
2789
عنوان

شوهرم باخرفاش نابودم کرد

1052 بازدید | 45 پست

پسرمون هشت ماهشه اصلاغذانمیخوره کلی وقتم میره واسه رسیدگی بهش اصلا نمیفهمم کی صبح شده کی شب بعد امشب به شوهرم  گفتم غذابرات بزارم ببرسرکار گفت نمیخام کم نمک بودواسه غذات هات وقت نمیزاری فقط میخای یچیزی پخته باشی غذایی به دل میشینه که براش وقت بزاری  یا کم نمک  یاخشک که ازگلوپایین نرهلباسامم دیربه دیرمیشوری خب من لباساشوهرم چون بیرون ازخونه میپوشه معمولا کثیفن جدا میشورم میزارم دوسه دست بشه ماشین خالی نباشه وبشورم حالا نمیدونم حق داره یانه ولی من تموم تلاشمومیکنم نمیدونم بایه  بچه کوچیک که هیچی نمیخوره چجوری برسم خونه تمیزباشه ظرف بشورم هروعده غذا جدیدبپزم تازه اینقدبدغذاس فقط سه چهارتاغذابرنجی میخوره مثلا نمیتونم یه وعده یچیزحاضری درست کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هشت ماهه که زیاد نمیخواد غذای سنگین بهش بدی یعنی سوپ ولعاب وپوره وسرلاک اینچیزارو نمیخوره

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

من چی بگم چهارتا بچه دارم،،🤣🤣🤣😖😖😖😖

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

در مورد غذا و چیزای دیگه زیاد به خودت فشار نیار بزار هرچی میخواد بگه .دو روز ک نباشی بعد قدرتو میدونه 

ولی در مورد لباسا تند تند بریز لباس شویی بشوره اصلا نزار بمونه .لباس کثیف نمونه براش 

عاشق چشم هایی بشین که سیره🙃

برای پسرت آبگوشت درست کن  بچه ها دوست دارم مقوی هم هست دختر من عاشق ابگوشته من تو شرایط تووهستم با دوتا بچه مدرسه ای زیاد سخت گیر

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

من دوتا شت هم اوردم اما هرروز لباسای شوهرمو میندازم لباسشویی پسرم بد غذا ب شدن دخترم ی سری چیز میخورد شوهرم ی چیز برا پسرم ی مدل مبپختم برا دخترم ی مدل شوهرمو خودم ی چیز دیگه

دانشجوام بودم

کمکم نداشتم

باز راضی نمیشن مردا

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

من دوتا شت هم اوردم اما هرروز لباسای شوهرمو میندازم لباسشویی پسرم بد غذا ب شدن دخترم ی سری چیز میخور ...

پشت هم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مگه بچه. رو چکار میکنی ک نمبرسی بعضیا چندتا بچه دارن بابا

هیچی واسه هروعده غذاش باید  یک ساعت کلنجاربرم دوتالقمه بخوره الان یک ساعت نق میزنه ازبغلم پایین نمیاد که برن ظرف بشورمم ازصبم هیچی نخوردم توبغلمم فقط داره نوهامومیکشه