2777
2789

اصلا باب میل من نیست دوسش ندارم از محبوری باهاشم چون نمیتونم بی دلیل جدا شم۱۸ سالمه عقدیم

به جز اینکه عاشقش نیستم رفتاراش بدتر رو مخمه

حتی لباساشو هم خونه ما میزاره انگار مامان نداره خونمونم کوچیکه وسایلای خودمونو به زور جامیدیم لباسای نامزدمم سر باره 

هروق دلش بخواد عوض میکنه و قبلیارو باید تو لباس شویی بندازم 

انگار کارای خودم کمه خسته شدم 

نمیخوامش وقتی به ازدواج فکر میکنم بدتر عصبی میشم😖

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

از اول نباید میخواستی اون الان بهت دل داده 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

داداش خب نگیم جدا شو از این گودزیلا 

چی بگیم؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همین عدم علاقه دلیل کاملا منطقی برای جداییه.

مگه شما نمیگید دوران عقد مال شناخته؟ خب شناختی دیدی خوشت نمیاد دیگه.

چرا قبل عقد یه خرده بیشتر دقت نمیکنید آخه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

با این سن بایدم پشیمون باشین

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

توقع داری چی بشنوی عزیزم؟ باهاش زندگی کن خودتو و فرزندانتو بدبخت کن و پیر یه زندگی بدون عشق شو... 

این خوبه؟! 

قدرت باش و برای زندگیت خودت تصمیم بگیر والا تاوان سنگینی میدی در آینده

خب همین عدم علاقه دلیل کاملا منطقی برای جداییه.مگه شما نمیگید دوران عقد مال شناخته؟ خب شناختی دیدی خ ...

سنتی بودیم

کسی بهم گوش نمیده به مامانم گفتم گفت اهمیت نداد گفت جدا شی هیچکی نمیگیرتت همینجوری میکونی تو خونه ….بدتر شدم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

نامزد منظورت عقدین؟

خب شوهرته دیگه 

دوسش داشته باش😅

لباساشم یه گوشه کمد خودت بذار 

حالا دو دست لباس اونقدرا جاگیر نیست که

و اینکه اگه نمیخایش جلوتر نرو که فقط خودت در عذابی 

بی دلیل نیست،چه دلیلی محکم تراز اینکه نمیتونم و دوسش ندارم 

در وهله اول هم تاا میتونی سعی کن چیزایی ک ناراحتت میکنه رو بگی تا رفع بشه

من همین دوره رو گذروندم 

2810