2777
2789

بچمو برده بودم پارک تاپ سوار شد نذاشت میخاستم هولش بدم اول ی دختره هم سن بچم خودش با میل خودش گفت تاپ بدم گفتم باشه مامانش همین دید داد زد بیا اینجا و خودت بازی کن همین ک رفتم تاب بدم ی پسر بچه کنار بچم داشت تاپ میخورد سریع پایین پرید گفت من تاپ بدم گفتم ن حتی بچمم چند بار گفت تاپ نده اما باز گفت میخام تاپ بدمش خلاصه تا مامانش اومد گفت پسرم بیا خودت تاپ سوار شو آنقدر اصرار اونم هی میگفت ن آخرش گفت خسته میشی حالا نگفتم بهش ک خودش خواست تاپ بده بچمو بدم والا قدیم مگه اینطور بود چقدرم با هم خوش بودیم الان انگار فک میکنن آسمون دهن باز کرده بچشون افتاده پایین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اونا بچشون از آسمون نیافتاده  

انقد اتفاقاتی عجیب غریب اطرافشون افتاده حتی خودم منم ی سری چیزا رو میبینم یا می‌شنوم شاخ در میارم 

فکر میکنن اگه غفلت کنن ممکنه یه اتفاقی بیفته بخاطر همین حس اعتماد ندارن

خیلی حساسی خب به هر حال اون هم فکر بچه اش بوده چیز بدی که به شما نگفته

آره چیز بدی نگفت اما خب دنیای بچه هاست دارن با هم بازی میکنن حتی بچم ب اون دختره گفت تو بشین من تاب بدم من چیزی نگفتم

عزیزم اونا بچشون از آسمون نیافتاده انقد اتفاقاتی عجیب غریب اطرافشون افتاده حتی خودم منم ی سری چیزا ...

آخه اصلا آنقدر زور نداشت ک تاب بده دنیای بچه هاست دیگه والا قدیم میزدن تو سر هم پدر مادر حرفی نمیزدن چقدرم بهشون خوش میگذشت

این که چیزی نیست صبحی یکی از اقواممون بهم زنگ زد چهار دیقه زنگ زده بود فقط ۳ دقیقه ش با بچش داشت صحبت میکرد بخدا قسم خیلی بهم برخورد میتونست بگه مامان جان بزار خدافظی کنم میام باهات بازی میکنم یه جوری رفتار کرد انگار من پشت خط نیستم سه دقیقه با بچش حرف زد منم گفتم فلانی چهار دقیقس زنگ زدی سه دقیقش داری با بچت حرف میزنی اگه کاری نداری من قطع کنم اونم خدافظی کرد من نمیگم به بچت احترام نزار اما وقتی زنگ میزنی به یه نفر واقعا زشته طرفو پشت گوشی معطل کنی با بچت حرف بزنی 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن