2777
2789
این که چیزی نیست صبحی یکی از اقواممون بهم زنگ زد چهار دیقه زنگ زده بود فقط ۳ دقیقه ش با بچش داشت صحب ...

آخ گفتی برای منم خیلی پیش اومده گفتن احترام بذارید ن دیگه افراط کنید بقول شما می‌تونه اینو بگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ گفتی برای منم خیلی پیش اومده گفتن احترام بذارید ن دیگه افراط کنید بقول شما می‌تونه اینو بگه

اینا دیگه فکر میکنن خودشون فقط بچه دارن مگه ما دیگه نداریم مگه ما بلد نیستیم به بچمون احترام بزاریم بقران انقدر بهم برخورد احترام گذاشتن به بچه اینطوری نیست اتفاقا بیشتر داری بیشعوری رو یادش میدی که وقتی زنگ میزنی سه ساعت با یکی دیگه حرف میزنی این یعنی تخریب شخصیت اون فردی که پشت گوشی منتظر صحبت کردن شماست 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

وای مامانای توو پارک خیلی سمی ان!!! من یه چیزایی میبینم این توش هیچه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

منم بچم ببرم پارک دوست دارم خودش بره بازی کنه نه اینکه تایمش بره کسیو تاب بده یا مراقب یکی دیگه باشه یا یکی دیگه نگاه کنه کلا این چیز بدی نیس بچه باید از الان ازهمین سن یاد بگیره ک اول خودش مهمه الویت خودش باشه خوشی خودش ماها ک مامانامون اینجوری بارمون اوردن ک همیشه به فکر بقیه ایم و الویت اخر واسه خودمونه کم ضربه نخوردیم تاحالا باز نمیایم ک همینو به بچه هامون یاد بدیم

منم بچم ببرم پارک دوست دارم خودش بره بازی کنه نه اینکه تایمش بره کسیو تاب بده یا مراقب یکی دیگه باشه ...

وا این چ حرفیه مگه ب زور وادارش کردم؟اون اینطوری داره خوش میگذره چرا فک کردید چیزی ک باید بگیم بشه؟ مگه قدیم ی لاستیک برمیداشتن با هم بازی می‌کردن چیزی میگفتن مادرا ن والا بابا یکم بذارید بچه ها خودشون انتخاب کنن ن روش ما رو 

وای اینو راست میگی خیلی حقه این کار واقعا زشته

واقعا زشته نه تنها به بچت احترام گذاشتن رو یاد نمیدی بلکه داری بیشعور بودنو یادش میدی که وقتی یکی بهت زنگ زد یا زنگ کسی زدی طرفو معطل کن برو به کارات برس خب بچه میبینه یاد میگیره تو ذهنش هک میشه اگه این کارو کردم هیچ اشکالی نداره چون مامانمم این کار رو میکرد 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن