2777
2789
عنوان

دوست دارم ازدواج کنم ولی▪️▪️▪️

310 بازدید | 46 پست

همین اول بگم لطفا اگه مخالفی پست نزار گلم🩵

چند ماه دیگ میشم ۱۹..

دوست دارم ازدواج کنم نمیخام وارد رابطه شم چون زود وابسته میشم و..

نمیخام سنتی باشه از طرفیم میگم با یکی‌ک واقعا قصدش ازدواجه اشنا شم و بعد اشنایی خانواده ها رو در جریان بزاریم..

بنظرتون توی این کانال های همسریابی میشه مورد خوبی پیدا کرد؟نمیخام خودم بنر شرایطمو بزارم تو کانال همسریابی..ترجیح میدم دیدم یکی ک شرایطش خوبه پیام بدم..

معمولا این کانال های همسریابی تو ایتا خوبن..

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هیچ عنوان به این کانالو سایتا اعتماد نکن همه صیغه یابین

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           

من حدودا یک هفته ای در چنین گروهی بودم برای کنجکاوی فقط بگم ک ۹۰ درصدشون دروغ میگن هدف ازدواج نیست یا مشکلاتی فراتر دارن ک تو دنیای واقعی نتونستن مورد پیدا کنن خیلی خیلی باید مواظب باشی

به هیچ عنوان به این کانالو سایتا اعتماد نکن همه صیغه یابین

ن اونایی ک میگن دائم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

من و همسرم از طریق کانال همسریابی مذهبی تو ایتا آشنا شدیم ولی به تو توصیه میکنم اول مشکل زود وابسته ...

اسم کانال رو‌میدونی عزیزم؟

منم دوست دارم ازدواج کنم ولی خواستگار نیست

تو کانال یکی ک شرایطتت بهش میخوره پیدا کن