2777
2789
عنوان

گیرا نبودن شیر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 23 پست
بچه م ۱۸ روزش اول شیرم خوب الان خیلی کم بخصوص تایم بعدازظهر مجبوری بهش شیرخشک میدم ،بنطرتون چکار کنم ...

من همون غذاهای روزمره با مغزیجات و بیشتر چایی. شیرم خیلی زیاده ولی سیرش نمیکنه قوت نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دلم میخواد فقط با شیر خودم سیرشه اصلا شیرخشک ندم ک سیر نمیشه

سیر میشع منتهی شیرمادر سبکه زود هضم میشع

من خواهرم حتی شیرش آبکی بود بچش وحشتناک تپل بود یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوی 

سیر میشع منتهی شیرمادر سبکه زود هضم میشعمن خواهرم حتی شیرش آبکی بود بچش وحشتناک تپل بود یه چیزی میگم ...

سیر میشه پس چرا نمی‌خوابه حتب اروغم نمیزنه.میکشم کنار نق میزنه مجبور میشم شیرخشک میدم سریع می‌خوابه اروغم سریع میزنه

سیر میشه پس چرا نمی‌خوابه حتب اروغم نمیزنه.میکشم کنار نق میزنه مجبور میشم شیرخشک میدم سریع می‌خوابه ...

میگم ک شیر مادر سبکه زود هضم میشه گشنه میشه خب اینم هی ک با شیشه شیر راحت شیر میاد تو دهنشون شیر بیشتری میخوره

سیر میشه پس چرا نمی‌خوابه حتب اروغم نمیزنه.میکشم کنار نق میزنه مجبور میشم شیرخشک میدم سریع می‌خوابه ...

عزیزم بچه وقتی با سینه میخوره هوایی کمی می‌ره دهنشون ولی با شیشه یا قاشق هرچی هوای زیادی میرع دهنش برا همون عاروق میزنه

عاروق زدن ک نشانه سیر بودن ک نیس 😑