2777
2789
عنوان

گیرا نبودن شیر مادر

158 بازدید | 23 پست

سلام مامانا پسرم ۲۱ روزشه

شیرم از سومین روز به شدت زیاده لباسام خیس میشه سینه هام پره ولی تایک ساعت و چهل دقیقه پسرم زیر سینم بوده قشنگ میک میزنه و صدای قورت دادن شیرمم شنیدم ولی اصلا سیر نمیشه میزارمش زمین گریه میکنه.بعدش ۶۰ سی سی میام شیرخشک میدم با ولع میخوره انگار چندروزه گشنس بعد راحت می‌خوابه.

مغزیجات و مایعات کلی میخورم انگار نه انگار😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چای نبات توش لیمو ترش تازه چند قطره بچکون بخور

شیر بادام بخور

نخود اب درست کن بخور

کباب تابه ای بخور

گرمی زیاد نخور ک زردی نگیره ی موقع پسرت

عکس پروفایل خودمم لطفا انقدر سوال نپرسید...مخفی‌کردن ناراحتی‌ها از خود ناراحتی دردش بیشتره...
چای نبات توش لیمو ترش تازه چند قطره بچکون بخورشیر بادام بخورنخود اب درست کن بخورکباب تابه ای بخورگرم ...

زردی داشت رفت تا ده روزگیش. مقوی زیاد میخورم ولی انگار نه انگار.شیرمم قشنگ سفیدوغلیظه .اصلا آبکی نیست

عزیزم نباید انقدر شیر بدی. درکی از سیر شدن ندارن. مکیدن باعث آرامش میشه. گاهی سیر هستن ولی آغوش مادر رو دوست دارن یا مکیدن رو.

از آپارات مستند صدای گریه نوزاد رو دانلود کن با دقت ببین متوجه میشی مشکل از کجاست که گریه میکنه.

اگر گریه نشانه گرسنگی باشه تو گریه مدام neh میگه.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
عزیزم نباید انقدر شیر بدی. درکی از سیر شدن ندارن. مکیدن باعث آرامش میشه. گاهی سیر هستن ولی آغوش مادر ...

وقتی میکشم کنار دهنشو میندازه اینو اونور. شیرخشک میدم سیرمیشه می‌خوابه. زیر سینم اصلا نمی‌خوابه 

وقتی میکشم کنار دهنشو میندازه اینو اونور. شیرخشک میدم سیرمیشه می‌خوابه. زیر سینم اصلا نمی‌خوابه

اون مستند رو دانلود کن ببین کامل دستت میاد گریه برای چیه.

بچه ها همینن مدام مثل جوجه دنبال سینه مادرن.

مکیدن بهشون حس آرامش میده.

اگر کامل شیر میخوره لازم نیست شیر خشک بدی. گاهی فقط اول شیر رو که آب و املاح هست رو میخوره به خاطر همین سیر نمیشه ولی اگر بذاری یه سینه کامل تخلیه بشه و آخر شیر که چرب هست رو بخوره سیر میشه گاهی ممکنه نیاز باشه دو سه بار از یه سینه شیر بدی تا کامل تخلیه شه و بچه شیر چرب سیرکننده رو بخوره.

نباید اینقد بهش شیر بدی شاید دلدرد داره ک نمیخوابه یه قطره کولیک براش بخر بده

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

بچه م ۱۸ روزش اول شیرم خوب الان خیلی کم بخصوص تایم بعدازظهر مجبوری بهش شیرخشک میدم ،بنطرتون چکار کنم شیرم زیاد بشه خیلی دوست دارم شیر خودم رو کامل بخوره

اسی شما بیشتر چه چیزهایی رو می خورید؟

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو