2777
2789
عنوان

منی که زود ازدواج کردم بهتون میگم زیر 20 سال ازدواج اشتباه محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 122 پست
مگه میگه بالای ۴۰ ازدواج کنید یا میگه ازدواج نکنیدچرا انقدر به زندگی به ۰ و ۱۰۰ نگاه میکنید ۲۶ ۲۷ سا ...

صحیح پس از نظر شما حضرت علی .خانم فاطمه زهرا خاله بازی می‌کردن!

گاهی اوقات فکر یه دختر ۱۷ساله از یه دختر ۳۰ساله درست تره...می‌تونه انتخاب درستی داشته باشه....نمیگم تجربه.میگم انتخاب درست...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالبتر اینکه .. به هیچ عنوان حاضر نیستن جدا شن ‌. یک شب نیاد واویلاس !! ازدواج خوب تو سن پایینتر عال ...

شما خودت حاضر نیستی با ادم زیر ۱۸سال بحث کنی(طبق امضات(

چرا چون به نظرت عاقل وبالغ نیست!

چطوریه که این زیر ۱۸سال موقع ازدواج یهو میشه زن خونه!

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
ببین عزیزم من نمیدونم شما چندسالته یا چند ساله ازدواج کردی من خودم ۲۰ سالگی ازدواج کردم و تو ۴۰ سالگ ...

خب ما خیلیای دیگه روهم دیدیم که دیر ازدواج کردن ولی شرایط زندگی جالبی نداشتن عموما هم با طلاق عاطفی مواجه شدن چون از سن احساساتشون دور شده بودن 

من تایید نمیکنم همه ازدواج ها تو سن کم موفقه اصلا 

ولی میگم این دید منفی مطلق درست نیست 

واقعا بستگی به شرایط زندگی داره 

بستگی داره چی رو تو اون رابطه تجربه کنی 

برعکس کسایی رو دیدم مه بعد از ازدواج خیلی پیشرفت کردن تو خیلی از زمینه ها 

بازم میگم همه رو تایید نمیکنم ولی غالبا نمیشه یه نسخه رو برا همه پیچید 

بعضیا مثل شما پشیمون میشن 

بعضیا نه انتخابشون رو دوست دارن و معتقدن درست تصمیم گرفتن 

اینا به تحربه هر فرد بستگی داره 

من ازدواج تو سن کم و برا همه خصوصا دخترای الان پیشنهاد سر سخت نمیکنم ولی اینکه یه عده از دوستان میگن سن بالا ازدواج کنید و ایناروهم اصلاااا پیشنهاد نمیکنم ، چون اینا نسبیه بسته به شرایط

🤌🫀
جالبتر اینکه .. به هیچ عنوان حاضر نیستن جدا شن ‌. یک شب نیاد واویلاس !! ازدواج خوب تو سن پایینتر عال ...

ما فامیلامون تو سن بالا ازدواج کردن

بخدا تهشو دیدیم ، اصلا این چیز ارمانی و خوبی مه ازش ساهتن درست نیست 

اینارو همشون متاهلایی میگن که از زندگیشون و انتخابشون راضی نیستن

🤌🫀

ولی اسی خداروشکر که همسر خوبی داری و زندگیت راضی هستی

متاسفانه خیلیا که تو وین سن ازدواج میکنن گیر آدم درستی نمیوفتن و یا خیلی اذیت میشن یا طلاق میگیرن

کلا بعد از ازدواج زندگی خیلی تغییر میکنه مزایا و معایب خودشم داره 

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
اینا همش ب شانسه یک در هزار همچین اتفاقی براش میفته وگرنه من زیاد دیدم ک سنشون رفته بالا دیگ‌کسی نی ...

اتفاقا دوتا دختر دیگه تو فامیل شوهرم و یکی تو فامیل خودم بالای ۴۰ و نزدیک به ۴۰ ازدواج کردن همه شون ازدواج خوب بعد چقدر دانا و کاربلدن عروسی‌های با کلاس گرفتن همه چیز کارگردانی شده و دیزاین شده خونه زندگی اوکی شوهرهای حرف گوش کن

من هر وقت عکسهای عروسی خودمو میبینم میگم خداییش این چه دسته گلیه با این روبانها که بهش آویزونن شوهرم میگه پسر خاله م انتخاب کرد اینقدر بچه بودیم و کار نابلد که دسته گلمون رو هم نرفتیم خودمون انتخاب کنیم و این اتفاق برای خیلی ها تو دوره ای که من ازدواج کردم افتاده حالا خداروشکر من عروسیم به موقع خودش خوب بود ولی هیچ دخالتی تو هیچ موردی من نداشتم همه ش شوهرم و خانواده ش تصمیم گرفتن

شما خودت حاضر نیستی با ادم زیر ۱۸سال بحث کنی(طبق امضات(چرا چون به نظرت عاقل وبالغ نیست!چطوریه که این ...

نکته جالبی بود😂

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
صحیح پس از نظر شما حضرت علی .خانم فاطمه زهرا خاله بازی می‌کردن!گاهی اوقات فکر یه دختر ۱۷ساله از یه د ...

اینا همه سفسطه هستش!

جالبه خودتونه با حضرت زهرا و شوهراتونو با حضرت علی مقایسه میکنید!

اونا معصوم وامام بودن این اولا دوما ۱۴۰۰سال پیش زندگی میکردن

علم پیشرفت کرده!

دوما هرچقدر یک دختر ۱۷ساله عاقل باشه اندازه دختر ۳۰ ساله پخته وعاقل نیست

هرچقدر یک دختر ۳۰ساله کودن ونفهم باشه بازم از دختر ۱۷ساله بیشتر عقلش میرسه!

اگر قرار بود طبق صدر اسلام زندگی کنیم 

پس به دختره زیر ۱۸سال گواهینامه میدادن حق رای میدادن حق خروج از کشور میدادن بدون اجازه ولی!

حتی مدرسه اردو میبره میگه والدین رضایت بدن

نوجوانی که حتی نمیتونه راجع به اردوگاه امام رفتنش خودش تصمیم بگیره میخواد راجع به ازدواج تصمیم بگیره!

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
اینا همه سفسطه هستش!جالبه خودتونه با حضرت زهرا و شوهراتونو با حضرت علی مقایسه میکنید!اونا معصوم واما ...

اما همین دینی که میگی دختر تو سن ۹سالگی به تکلیف می‌رسونه.این یعنی عقل دختر تو اون سن کامل میشه.خوب بد می‌فهمه.حالا بعضی خانواده ها با تربیت اشتباهشون باعث میشن .دختر تا ۳۰سالگی قدرت انتخاب ازش گرفته بشه.اعتماد بنفس نداشته باشه.مشکل از دین .ازدواج های درست تو سن کم نیست...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
هر دلیلی رو می‌شه بسط داد‌. ولی دلیل رو من ندیدم؟ چی بود؟

خب اره چون دلیلی نیاوردم برا اینکه زود ازدواج کنین از اولش گفتم نسبیه به همه پیشنهاد نمیکنم ولی سن بالاروهم نباید به همه پیشنهاد کرد 

دلیلم اینه ، اگه بلوغش و داشته باشی انتخاب درستی داشته باشی قرار نیست از خوشیا و تفریحایی که تو مجردی میکردی بزنی ، اگه انتخالت درست باشه خودش مشوقت میشه 

قرار نیست قید درس و دانشگاه رو بزنی ، خودش کمکت میکنه

همونطوری که من وقتی ازدواج کردم سال دوم کنکورم بود شوهرم مشاور تحصیلیم هم بود

قرار نیست بیفتی تو منجلاب بدبختی و بیچارگی واقعا خوشی هایی هم داره که خیلی از متاهلایی که الان مینالن هیچکدوم و تعریف نمیکنن  

من حس استقلال از خانوادمو دوست داشتم ، ازدواج کردم حمایت شوهرم همه جا پشتم بود ، خوشی ها و تفریحام وند برابر شد چون هم با دوستام بودم هم با شوهرم اینور اونور بودم 

منکر سختی مسئولیت گاهی نمیشم ولی تهش مگه خونه پدری سختی نمیکشیدیم و کاملا بی مشکل بودیم؟ خب اینم به نسبت رشد کرده ، که نمیشه  تیرگی و تعمیم داد به کل ازدواج 

اونیم که سخت بهش میگذره قطعا باید جدا شه ، جلو ضرر و هرجا بگیری منفعته تو هر سنی ، این انتخابش بوده که غلط بود نه اصل ازدواج که 

بازم خاطر نشان کنم. اصلا پیشنهاد نمیکنم دختره ۱۵ سالشه هنوز عاقلم نیست وارد هر رابطه ای بشه( اینو گفتم که دوستسپرم شامل شه) ، اولا بلوغ عقلی ملاکه دوما منظور من بازم زیر ۱۷ نیست

ولی نمیشه به همه هم پیشنهاد مرد ۳۰ سالت شو ازدواج کن اینم به همون اندازه غیر منطقی و غیر عاقلانه ست

🤌🫀
2810