2777
2789
عنوان

زن دوست شوهرم چقدر رو مخه

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بپذیر آدما باهم فرق دارن

اون مودی نیست فقط خوشش نمیاد و سلیقه اش فرق داره

همچنین که درمونده چجوری به شما بگه بیخیال ما بشو

من جای شما باشم احترامم رو حفظ میکنم و کات میکنم

چون هر آن امکان داره منفجر بشه و این وسط شما بی احترام میشی

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

درونگراستاذیت میشه تو جمع

گفت چون تپلم اعتماد به نفسم کمه ما خیلی ازش تعریف کردیم بعد هم گفت همش میگن رفت و آمد دوستانه خوب نیست به شوهرش همش گیر میده فکر میکنه ما کاری به شوهرش داریم ما اصلا نگاه هم حین صحبت کردن به شوهرش نمیگنیم یا شوخی هیچی چون میدونیم حساسه

خب دوست نداره.

شوهرش اصرار داره به رفت و آمد؟؟

آخه بعضیا شوهره اهل رفت و آمده خانمه نه،،،،از عهده ی شوهره نمیان دیگه این جوری به اطرافیان با زبون بی زبونی میگن نمی خوایم بریم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

عزیزم بپذیر آدما باهم فرق دارناون مودی نیست فقط خوشش نمیاد و سلیقه اش فرق دارههمچنین که درمونده چجور ...

عزیزم مسافرت شوهرش اصرار داشت بیاد اصلا خودشون پیشنهاد سفر دادن 😐 و شوهرش خواست واسطه بشیم برای مهمونی هم تا الان میومده شوهرش به شوهرم گفته بود چند وقته مشکل دارن نمیتونن بیان باهم قهر بودن الان آشتی کردن برا همین دعوت کردم وگرنه اصراری نداریم و الان هم تموم شد برای همیشه 

دلش نمیخواد رفت آمد کنه زورش به شوهرش نمیرسه بهتره شماها درک کنید خودتون قطع کنید باهاشون

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خب شاید از جمع تون خوشش نمیاد چه اصراریه؟

تا الان تو این سه سال میومد زوری دعوت هم می‌کرد این چند وقت اخیر شوهرش به شوهرم گفته بود قهرن نمیان فعلا نگفته بود اصلا اگر میکفت اصلا ما اصرار نمیکردیم الان آشتی کردن منم گفتم همیشه بودن دعوت کردم ولی دیگه از این بعد مردا مون خودش مردونه هر جا خواستن برن

حالا من خوشم نمیاد یکی پیله کنه. وا بده عزیزم .رهاش کن خب

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
2810