سه ساله رفت و آمد شروع کردیمنوبتی مهمونی مبدادیم همه چی هم خوب بود زنه پایه نیست نوبت مهمونی هاشو دیر میداد واسه مهمونی های ما قول میداد پیش اومد کنسل کرد کلا مودی هست تو رو خوبه ولی دیر جواب پیام میده جواب زنگ نمیده یه بار کارش داشتم پیام داد زنگ نزنید لطفا سفر میخواستیم بریم شوهرش اصرار داشت با ما بیاد زنه دوست نداشت دیگه واسطه شدیم اومد آخرین شب گفتیم خوش گذشت گفت من دو نفری و ترجیح میدم حالا با اینکه ما آدمای خوبی بودیم حد و حدود مون مشخص بود کار هم بیشتر با من بود و اون یکی دوست مون الانم من مهمونی میخوام بدم گفتم چون همیشه سه تایی بودیم دعوتش کردم گفتم نه ما نمیتونیم بیایم خیلی بی دلیل کنار کشیده
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
گفت چون تپلم اعتماد به نفسم کمه ما خیلی ازش تعریف کردیم بعد هم گفت همش میگن رفت و آمد دوستانه خوب نیست به شوهرش همش گیر میده فکر میکنه ما کاری به شوهرش داریم ما اصلا نگاه هم حین صحبت کردن به شوهرش نمیگنیم یا شوخی هیچی چون میدونیم حساسه
آخه بعضیا شوهره اهل رفت و آمده خانمه نه،،،،از عهده ی شوهره نمیان دیگه این جوری به اطرافیان با زبون بی زبونی میگن نمی خوایم بریم.
یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞
عزیزم بپذیر آدما باهم فرق دارناون مودی نیست فقط خوشش نمیاد و سلیقه اش فرق دارههمچنین که درمونده چجور ...
عزیزم مسافرت شوهرش اصرار داشت بیاد اصلا خودشون پیشنهاد سفر دادن 😐 و شوهرش خواست واسطه بشیم برای مهمونی هم تا الان میومده شوهرش به شوهرم گفته بود چند وقته مشکل دارن نمیتونن بیان باهم قهر بودن الان آشتی کردن برا همین دعوت کردم وگرنه اصراری نداریم و الان هم تموم شد برای همیشه
دلش نمیخواد رفت آمد کنه زورش به شوهرش نمیرسه بهتره شماها درک کنید خودتون قطع کنید باهاشون
کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
تا الان تو این سه سال میومد زوری دعوت هم میکرد این چند وقت اخیر شوهرش به شوهرم گفته بود قهرن نمیان فعلا نگفته بود اصلا اگر میکفت اصلا ما اصرار نمیکردیم الان آشتی کردن منم گفتم همیشه بودن دعوت کردم ولی دیگه از این بعد مردا مون خودش مردونه هر جا خواستن برن