2777
2789
عنوان

زن دوست شوهرم چقدر رو مخه

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 58 پست
اره شوهرش اصرار داره اصلا پیشنهاد سفر هم شوهر ایشون داد

خب شما قطع ارتباط کنین باهاشون.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

عزیزم مسافرت شوهرش اصرار داشت بیاد اصلا خودشون پیشنهاد سفر دادن 😐 و شوهرش خواست واسطه بشیم برای مهم ...

شوهرش اهل این چیزاست 

چه بده که باهم اختلاف به این عمیقی دارن

یکیشون تو جمع پژمرده میشه و یکیشون تو تنهایی

یا باید هر کدوم تفریح خودشون و داشته باشن یا نوبتی با سلیقه ی هم کنار بیان تا به جفتشون خوش بگذره

این مسئله بیشتر اختلاف شخصی هست و خوبه که تا آتیشش دامن شما رو نگرفته کنار بکشید

اگر شوهرش بازم اصرار داشت بگید به سلیقه ی خانومش احترام بذاره یکم این رفت و آمد ها رو با دیگران کم کنه

اینو گفتم چون دیدم بعضیا اینجور مواقع میگن خانومت یا شوهرت از ما خوشش نمیاد و همین میشه یه جرقه برای صلب آرامش و آسایش زندگیه اون دو نفر

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا الان تو این سه سال میومد زوری دعوت هم می‌کرد این چند وقت اخیر شوهرش به شوهرم گفته بود قهرن نمیان ...

اینو لطفاً باب نکن که مردا خودشون برن هزار جور داستان درست میشه 

واجب نیست با این رفیقش رفت و آمد کنید که 

با بقیه که خانوادگی میان رفت و آمد کنید 

مردا مجردی برن اصلا خوب نیست

اوکی

ایشون چاقه و از شما ک خوشتیپی و خوش هیکل میترسه

برا همین دوست نداره زیاد جلو چشم شوهرش باشی

از طرفی چون شوهرش اصرار ب رفت و امد داره ،پس حتما چشش شمارو گرفته و از شما خوشش میاد و تو دلش میگه کاش زن منم مث زن دوستم بود

این حرفا رو میخواستی بشنوی دیگهههه؟؟حالا برو لذت ببر

او در بر و ایام به کام است...

این ارتباط رو دوست نداشته و به اصرار و اجبار همسرش حضور داشته. ربطی به مودی بودن هم نداره واقعا .کلا این جمع باب میلش نبوده. نکه شما یا ایشون مشکلی داشته باشین‌آ کلا باب هم نیستین.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اینطور آدما چه زن چه مرد روان ادمو خسته میکننتارک دنیانولش کنید

دقیقا مشخصه شوهرش اذیت میشه برای سفر روز آخری تصمیم گرفت که بیان پدر مرده و در آورد تا اوکی داد خودشون تنها میرفتن صبح به صبح بیرون مرده میبرد میچرخوندش غذا ما درست میکردیم ک فقط ب این خوش بگذره روز آخر سفر هم تصمیم گرفتیم بین راه بمونیم ناهار بخوریم من ناهار درست مرده بودم بعد ک سفره انداختیم گفتیم کی میاید گفت ما رستوران رفتیم ناهار خوردیم 😐

دقیقا مشخصه شوهرش اذیت میشه برای سفر روز آخری تصمیم گرفت که بیان پدر مرده و در آورد تا اوکی داد خودش ...

بیکارین این همه منت میکشینا 

ولشون کنین 

پس فردا مشکلی بینشون بیافتع هم میندازن گردن شماها

اوکیایشون چاقه و از شما ک خوشتیپی و خوش هیکل میترسهبرا همین دوست نداره زیاد جلو چشم شوهرش باشیاز طرف ...

😐😐😐 چه قضاوت بیجایی من هی بهش میگم تو خ‌وشگلی سفیدی تو پری بعد هم شوهر من جدای اخلاق لوسش ولی از لحاظ قیافه اصلا قابل مقایسه نیست با دوستش من اصلا با دوستش صحبت هم نمیکنم 🙏🏻

شوهرش اهل این چیزاست چه بده که باهم اختلاف به این عمیقی دارنیکیشون تو جمع پژمرده میشه و یکیشون تو تن ...

اره عزیزم درست میگی من خودم به شخصه دیگه هیچ وقت نمیگم بهشون 

این ارتباط رو دوست نداشته و به اصرار و اجبار همسرش حضور داشته. ربطی به مودی بودن هم نداره واقعا .کلا ...

بله منم گفتم بهش هر طور خودت صلاح میدونی من گفتم همیشه اکیپ با هم بودیم الان مهمونی منه ناراحت نشن دعوت کردم ولی دیگه نمیگم 

فاصله بگیرحوصله داریا

هروقت اگرخاست بیاد زنگ زدبگوبفرمانزد تمام قط رابطوف

اگرموقعی رفتیدبیرون برید رستوران چراخودتوزحمت بندازی

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
وقتی نمیخواد چرا اصرار میکنید ولش کنید،احترام بیجا یه بار دو بار قابل قبوله ولی دیگه بار سوم دور از ...

خب چون همسرش گفته بود فعلا قهریم نمیایم ما دوباره گفتیم اگر از اول گفته بود دیگه نمیخوان رفت و آمد کنن که اسکول نیستم هی بهش بگم ولی. امروز خانمش کفت ما نمیتونیم ممنون از دعوتت فهمیدم کلا نمیخواد و دیگه نمیگم 

شوهرش اهل این چیزاست چه بده که باهم اختلاف به این عمیقی دارنیکیشون تو جمع پژمرده میشه و یکیشون تو تن ...

دقیقا باید جوری به شوهرش بگن که متوجه بشه اولویت زندگیش همسرش و آرامش هردوش هست نه مهمون بازی و جمع و های دوستانه. یاد هم بگیره حرف خونه ش رو بیرون نیاره مرده.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

اسی یاد خودم افتادم 

اوایل ازدواج ده تا دوست صمیمی داشت

اونا هم اصرار که باید رفت و امد داشته باشیم 

یادم میفته هنوزم زجر می کشم

خنده هاشون جوک های بی مزه شون شوخی های بی مزه شون(از نظر من البته

واسم تهوع اور بود

خدا رو شکر اون دوران رو رد کردیم ، شوهرم خودش با دوستاش میره هرجا 

خانوادگی هم با فامیل فقط!

2810