2777
2789
نه خواهش میکنم وسواسشون احتمالا شدید تر میشه ولی خوب میشه مدتی

قربونت برم شوهرم بخاطرزنه دیگه منومی خوادطلاق بده یاکلامتنفره 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم ابتدایییکی تو زندگیتون هس نزدیکه ولی زیاد خوششون از شما نمیاد خانوم هست

منم جواب بده

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
فک نکنم حالا حالا برگرده ولی یه روز برمیگردهادم مطمعنی نیست

کی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
2805
باردارنیستی الان ولی انشالله میشی بزودی عزیزم

گلم میشه بهم بگی حست راجع به دانشگاهم چیه؟

دانشگاه دولتی رشته مورد علاقمو‌ قبول میشم؟

خیلی بخاطرش استرس و نگرانی دارم.. 

دلم میخواد قبول شم.. 

راجع به ازدواجم چی حس میکنی.. میدونی چند وقت دیگس؟

دونفر میگن دوسم دارن.. بنظرت حرف اولی حقیقت داره یا دومی

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲
از پدرتون یه چیزی بهتون میرسه احتمالا کارمند ازدواج هم با همکار احتمالا

پدرم زمینی ک میخوام بهم میده وکی میده 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بله مجبور میشه

عزیزم خدادلت روشادکنه 🙏🙏🙏❤️❤️❤️خداارچی می خوای بهت بده من التماس شوهرم بکنم فایده نداره ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
احتمالا خرداد یا بهاری قبولی

نه میتونی بگی چی ازم حس میکنی ویژشگی اینا

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
2810