2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نصف میده نصفشو قسطی میکنه بچه هارو میبره

عزیزم قراربوداین کاروبکنه ولی زدزیرش میگه چون ابروموبردی پس میده ؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
پاقدمت سبکه عزیزم پاقدمت خوبه🥺💕

عزیزم فصل تولدم؟ انتخاب رشته کردم پزشکی دندون دارو فیزیو قبولم یا مردود اگه قبولم کدوم؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
نصف میده نصفشو قسطی میکنه بچه هارو میبره

عزیزم فصل تولدم؟ انتخاب رشته کردم پزشکی دندون دارو فیزیو قبولم یا مردود اگه قبولم کدوم؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
مرسی که وقت گذاشتین و جواب دادین گلم 🌸 فقط یه سوال دیگه به نظرتون دبیری میرم یا اموزش ابتدایی ؟چیزی ...

خواهش میکنم 

ابتدایی

یکی تو زندگیتون هس نزدیکه ولی زیاد خوششون از شما نمیاد خانوم هست

فک نکنم حالا حالا برگرده ولی یه روز برمیگردهادم مطمعنی نیست

خبرش برگشت🥲💔

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

بگو

کی ازدواج میکنم توروخداجواب منم بده 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
2810