2777
2789
عنوان

شروع غذای کمکی از چند ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 37 پست
نه با شیر خودت یا شبر خشک مخلوط کن تا طعمش زیاد متفاوت نباشه ک نخوره شکر هم اصلا نزن بچه عادت میکنه ...

چ خوبه پس اگه اینجوری باشه،مرسی عشقم جهت راهنمایی ات اره اونو احساس میکنم سنگین هست مثل بادوم چون کولیک داره دیر هضم میشه اذییت میشه واقعا،پس اینجوری میکنم دمت گرم مرسی♥️

آره ژنش لاغره من از پایان 4 ماهگی شروع کردم دو ماه کمکی رو دادم که دخترم همزمان هم دندون در آورد و ه ...

پس همون بیشتر ب ژن برمیگرده میگن شنیدم من البته...

اخ الهی بگردم براش،الهی خدا سلامتی ب همه نی نی ها بده،طفلی اذییت شده،منم برا همین گفتم شروع کنم زودتر ببینم چجوره ک تا دندون میخاد دربیاره یکم جون گرفته باشه باز قشنگ ضعیف نمونه ی وقت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جونم چ خوبمن چون سیر نمیشه با شیر خودم شیر خشک میخوره و الان خیلی سخت شده اذییت میکنه گفتم کمکی ش ...

منم چون وزنش کم بود دکتر گفت شروع کن شیر خشک هم نمیخوره هررکار کردم فقط شیر خودم میخوره دیگه از وقتی شروع کردم کمکی را انگار معده اش باز شده با شیر خودم سیر نمیشه بله اینارا که بهش میدم دوست داره میخوره وزنش دو سه روز دیگه میبرم ببینم چطور شده الان دیگه میخوام شروع کنم براش سوپ درست کنم پوره سیب زمینی بدم هویج پخته شده پوره کنم بدمش موز بهش بدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چ خوبه پس اگه اینجوری باشه،مرسی عشقم جهت راهنمایی ات اره اونو احساس میکنم سنگین هست مثل بادوم چون کو ...

فداتشم عزیزم سوالی داشتی بپرس ♥️

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
منم چون وزنش کم بود دکتر گفت شروع کن شیر خشک هم نمیخوره هررکار کردم فقط شیر خودم میخوره دیگه از وقتی ...

اهان خوب پس شما هم دلیل داشته شروع کردی 

ای جان خب خداروشکر الحمدلله عزیزم ک خوبه باز 

منم براش شروع میکنم یکم جون بگیره وزن کنه بچم گناه داره کوچولو مونده ...مرسی جهت راهنمایی ات عشقم♥️

پس همون بیشتر ب ژن برمیگرده میگن شنیدم من البته...اخ الهی بگردم براش،الهی خدا سلامتی ب همه نی نی ها ...

آره دختر من تقریبا 6 ماهه بود که دندون در آورد خیلی کوچولو بود☺️🥹

خیلی اذیت شد ،الانم که 16 ماهشه هنوزم در حال دندون در آوردنه 

راستی دختر منم تولدش 28 اردیبهشته یعنی تقریبا یکسال از نی نی شما بزرگتره😍

اهان خوب پس شما هم دلیل داشته شروع کردی ای جان خب خداروشکر الحمدلله عزیزم ک خوبه باز منم براش شروع م ...

خواهش میکنم عزیزم 

بله من بچه ام مشکل قلبی داره دکتر گفته باید وزن بگیره نه احتمال داره عمل بشه بخاطر همین دارم سعی خودم میکنم خوب وزن بگیره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜