2777
2789
عنوان

شروع غذای کمکی از چند ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 37 پست
باید اواخر پنج ماهگی غذا بدی البته بایدی هم نیست بچه ها متفاوت هستن اول از پوره میوه شروع کن مثلا سی ...

میوه مشکلی نداره مثل سیب و گلابی اینا یعنی؟؟؟میشه آب اونا رو ب جای آب‌جوش با شیر خشک اش مخلوط کنم ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عشقم طبیعیه آخر ۵ انگار سفت میشن

آهان باشه ممنونم عزیزم 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
خورده یکماهه عشقم مشکلی هم نخورده الحمدلله عه خوبه لعاب برنج؟؟؟مرسی عزیزم 😍

لعاب برنج چون سبکتره بخاطر اون باید اول شروع یه چند لعاب بدی ،ولی خب شما میگی که یه ماهه شیره بادام دادی 

منکه بخاطر وزن کمه دخترم کمکیشو زود شروع کردم هیچ نتیجه ای ندیدم 

لعاب برنج چون سبکتره بخاطر اون باید اول شروع یه چند لعاب بدی ،ولی خب شما میگی که یه ماهه شیره بادام ...

عه جدی؟؟؟خب شروع میکنم اونجوری ک گفتین شما براش

ای جان چرا خب ؟؟؟شاید بد غذا هست درسته؟؟؟یا ژن ممکنه اینجور باشه ؟؟؟میشه بنظرت 

عه،خوبه؟؟مشکلی نخورده؟؟؟بهش میسازه؟؟؟چقدر میدی؟؟؟

نه عزیزم فعلا که همه چی خوبه 

من ۶قاشق غذاخوری میدم حالا یکم کمتر یا بیشتر 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

من ۴ ماه ۲۰ روز اینا بود شروع کردم یعنی تقریبا ۱۰ روز دیگه داشت تا پنج ماهش تموم بشه دکترش گفت شروع کن کمکی بهش بده منم الان یک ماهه دارم سرلاک  فرنی  حریره بادام میدم تازه ۶ ماهش تموم شده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خب خداروشکر الحمدلله عشقم ک خوبه، خدا حفظش کنه براتون،مرسی جهت راهنمایی🌹

فداااات مهربونم 

همچنین بچه خودتو 

من ۴ ماه ۲۰ روز اینا بود شروع کردم یعنی تقریبا ۱۰ روز دیگه داشت تا پنج ماهش تموم بشه دکترش گفت شروع ...

ای جونم چ خوب

من چون سیر نمیشه با شیر خودم شیر خشک میخوره و الان خیلی سخت شده اذییت میکنه گفتم کمکی شروع کنم 

منم میتونم بدم پس درسته مثل نی نی شما؟؟؟تاثیری داشت تو وزن اش و خوراکش ک دوست داشته باشه؟؟؟؟

میوه مشکلی نداره مثل سیب و گلابی اینا یعنی؟؟؟میشه آب اونا رو ب جای آب‌جوش با شیر خشک اش مخلوط کنم ؟؟ ...

نه با شیر خودت یا شبر خشک مخلوط کن تا طعمش زیاد متفاوت نباشه ک نخوره شکر هم اصلا نزن بچه عادت میکنه براش خوب نیست میوه چون بافت سبکی داره و سریع هضم میشه بهتره با میوه شروع کنی لعاب برنج منسوخ شده

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
عه جدی؟؟؟خب شروع میکنم اونجوری ک گفتین شما براشای جان چرا خب ؟؟؟شاید بد غذا هست درسته؟؟؟یا ژن ممکنه ...

آره ژنش لاغره 

من از پایان 4 ماهگی شروع کردم دو ماه کمکی رو دادم که دخترم همزمان هم دندون در آورد و هم سرما خورد این باعث شد کلا اشتها‌ش صفر شد دوماااه به جز شیر هیچی نخورد و باز لاغرتر شد و همونجور بی اشتها موند الانم خیلی کم میخوره