2777
2789
عنوان

جدایی ی شبه ادمو تغییر میده🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 2376 بازدید | 148 پست
دلم گرفته الانم داره بهم خیانت می‌کنه 😭😭

چه مرد چه زن کسی که متعهده و خیانت میکنه باید ازش جدا شی اینکه مغز و احساس و همه چی دست به دست هم میدن تا تو رو پشیمون کنن بین بد و بدتر انتخاب کن خانوادتم توجیه کن طلاق بده ولی بهتر از زندگی با کسیه که بهت خیانت میکنه تو یه عمر میخوای ترس اینو داشته باشی که وای انلاین شد دیر اومد چرا بهم کم محلی میکنه نکنه باز خیانت کرده با خیانت فاتحه زندگی خونده میشه جای بخشش نیست قوی باش خودتو بساز 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.بنظرت مردای بچه ننه بدرد بخور نیستن?من تازه اول راهم شما ک کامل راهو رفتید بگید

اصلاااا اصلااااا 

ببین شوهر سابق من تک فرزنده انقدر لوس و ننر بارش اوردن که نگوهر چی خواسته براش مهیا بوده نه که همه تک فرزندا اینجوری باشن ولی این بود 

به اسم میرفت سر کار پیش باباش ولی تقریبا همیشه ول بود یا تو خونه بود یا با دوستاش یا استخر و...در کل بی عارررر همه چی با باباش بود به خاطر همین تو هر مسئله زندگی ما دخالت میکرد اسم پسر منو پدرشوهرم گذاشت

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....                   

کاش زخم زبون زدنا نبود، چیکار کنیم پس بمونیم یهجور میسوزیم بریم هم یه جور

ببین اون زخم زبونه بالاخره تموم میشه ولی اگه بمونی زندگی هر روز سخت تر

تو بچه ات چند سالشه؟

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....                   

دلم گرفته بدجوری حوصله دوش گرفتنم ندارم در این حد 😭😭😭

میدونی  الان منم خیلی دلم گرفته دارم گریه میکنم ولی اینو بدون هیچ کس به اندازه خودت مهم نیست من نمیگم ناراحت نباش البته ناراحت میشی ولی کنار بیا و پاشو به خودت برس

2810