2777
2789
عنوان

شوهرم‌ مست بود اومد خونه و

807 بازدید | 41 پست

سلام خانما شوهرم مشروب خورده بود و تو حال خودش نبود اومد خونه بی دلیل حمله کرد ب من و ب قصد کشت زدن..

منم وسایلامو‌بچم‌و برداشتم اومدم خونه بابام

هرجی اومده دنبالم برنگشتم میخوام تعهد محضری بده دیگ تکرار نکنه و اگ کرد حق مهریه و حق طلاق و حضانت رو ازش بگیرم 

کسی تجربه اینارو داشته چطوری میتونی بگیرم و دقیقا چیکار باید کنم 

ممنون میشم خواهرانه راهنماییم کنید❤️

ادمای مست ک تلو تلو میخورن حتی نمیتوننن سر پاشون وایستن چجور تونسته بزنتتتتت تو قشنگ میتونی بزنی لهش کنی 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی واسه شوهرش اینکارو کرد رفت محضر چندتا شاهد زیرشم امضا زدن 

همه اینارو توش قید کرد

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خواهرم بخاطر کتک 

ما خیلی پشتشیم ولی

بابام با پلیس رفت  دنبال آبجیم و گفت خودت نیا تا محکوم نشیم

و بعد بردنش بیمارستان پرونده پزشکی درست کرد 

بعدشم پزشک قانونی بردن

میخاستن شکایت کنن

ولی خودشون اومدن با خواهش تمنا بردن

البته تعهد داد ولی محضری نه 

و کلا پروندشون خیلی سنگین شد

برگشته خونش الان 

اما دفعه دیگه اگ بیاد واسه طلاق راحتیم سریع میشه گرف

خودش بخاطر بچش نخاست

وگرنه بابام میگفت فقط طلاق

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر

عزیزم فردا میری دفتر قضایی بعدش بهت پیام میدن کدوم کلانتری نزدیک محله تون میفرستن ازاونجا نامه میدم واسه پزشکی قانونی بعد واسه خودش ی اخطاریه می‌ره دم در اومد اونجا تعهد داد که هیچی اگه نه مستقیم میرید دادگاه

ادم مست تا چهل روز نجسه ولش کن کلا

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
خودم ک اصلا دلم نمیخواد بگیرم تهش اگ دیدیم واقعا پشیمونه اینارو میگیرم و بخاطر بچمه ک فرصتش میدم

مثل خواهر من احمق نباش

شوهرش بداخلاقه و برای اولین بار کتکش زد

ی طایفه پشتش بودیم گفتیم بیا طلاق بگیر

وضعمون خوبه ولی باباو مامانم میگفتن ما گشنه میخابیم ولی تو و بچتو سیر میکنیم نگران ما نباش 

اما بخاطر بچش رفت

بچه رو ول کنین توروخدا😑

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
2810