2777
2789
عنوان

وای بچه ها دوستم از دوست پسر لاشیش حاملس

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با یه بار تجاوز ،فک می‌کنی حامله شده؟

به تعداد دفعات نیست که. به وضعیت رحم و اینکه سیکلش در چه وضعیتی بوده و وضعیت سلامت اسپرم‌هاست.

اتفاقا اگه اولین بارش هم بوده باشه رحم بسیار مستعدتره برای بارداری.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بنده خدا رابطه نداشته پسره بعد پنج ماه یهو میاد اینو میبره بیرون بعد یهو میبرتش ویلا

همه چی یهو شده😐یهو دیده یهو برده ویلا،تو راه رفتن ویلا جیغ و داد نکرده😐  جک میگی😒

آدم های حسود حرف درمیارن...آدم های احمق پخش می‌کنن...نفهم ها باور....اغلب حرف های پشت سرمان حرف نیست عقده ست....🙂
نه دوستم چجوری ثابت کنه که تجاوز بوده؟

تجاوز حساب نمیشه

قربونت برم مگه نمیگی  دوست پسر

تجاوز وقتیه که یکی به زور طرف رو ببره یه جایی به زور و با کتک به خواسته اش  برسه

دوست پسرش بوده باهاش رفیق بوده قبلاً باید فکرش رو می کرد اینقدر بهش نزدیک نمشد

الان هم که این اتفاق افتاده کاریش نمیشه کرد

الان با سرزنش کاری درست نمیشه.

کاش اول یه بی‌بی چکی چیزی میزد ببینه جوابش چی میشه

اگه میتونین کسی از دوستاتون که میتونه بیرون بره براش می‌گرفت به بهانه کتابی چیزی می‌برد براش. ممکنه بخاطر استرس اون اتفاق فقط عقب افتاده پریودش‌...

مهربان باشیم   

ای خدا ای خدا ای خدا پس کی دخترامون میخوان بفهمن که هیچ پسری قابل اعتماد نیست و تا وقتی که عقد نکردن نباید رابطه عاشقانه و خارج از چارچوب و بدون اطلاع خانواده با هیچ مردی داشته باشن؟؟؟؟؟

الانم نمیتونه ثابت کنه تجاوز بوده اما اگر باردار باشه (که بعید میدونم باردار باشه البته من مجردم و صاحب نظر راجع به بارداری نیستم و خانمهای متاهل بهتر میتونند نظر بدن) قانون پسره رو مجبور میکنه مسئولیت بچه رو بپذیره

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

ثابت کردن تجاوز هم سخته ,روز اول باید میرفت شکایت و پزشکی قانونی 

اونجا هم جا کبودی رو بدن که طرف داشته به زور بهش تجاوز میکرده و ایشون مقاومت میکرده پزشکی قانونی چک میکنه 

حتی واژن هم ازنظر اجبار و خشونت چک میشه 

ولی اگه اینا نباشه میشه خود خواسته که خودشم متاسفانه پاش گیره 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
تجاوز حساب نمیشهقربونت برم مگه نمیگی دوست پسرتجاوز وقتیه که یکی به زور طرف رو ببره یه جایی به زور و ...

بنظرم دختره به خواست خودش شده ولی چون پسره از همه جا پاکش کرده اومده میگه تجاوز کرده

تجاوز حساب نمیشهقربونت برم مگه نمیگی دوست پسرتجاوز وقتیه که یکی به زور طرف رو ببره یه جایی به زور و ...

میشه این رویکرد سرزنش قربانی رو بریزید دور؟

تعریف تجاوز اینه: هر نوع رفتار و عملیات جنسی بدون رضایت یکی از طرفین رابطه.

دیگه به ارتباط بین دو نفر هیچ اشاره‌ای نمیشه.

فکر کنم شما وقتی بفهمید چیزی به نام تجاوز زناشویی هم داریم و اتفاقا بعضی کشورها مورد پیگرد قانونی هم قرارش میدن اپیلاسیون بشید.

حتی در بعضی کشورها اینکه زنی متوجه بشه مرد دیگه ای داره بدون رضایتش با دیدن بدنش خودارضایی می‌کنه می‌تونه دادخواست تعرض پر کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بنظرم دختره به خواست خودش شده ولی چون پسره از همه جا پاکش کرده اومده میگه تجاوز کرده

اگه شکایت کنه فکر نکنم دادگاه قبول کنه 

چون رفیقش بوده دادگاه میگه بی خود کردی باهاش قرار گذاشتی و ارتباط داشتی

2810