2777
2789
عنوان

سلام آگهی داخل دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 78 پست
خب یارو پیش خودش گفته اگه پولو قبول کنه یعنی داره نخ میده دیگه

چی بگم والا ولی مردهای مزاحم باید بشدت تنبیه بشن .. دیگه کاریه که شده

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی به من بگه من کمکت میکنم آگهیتو بردار جدو آبادشو میارم جلو چشمش والاااا گدا خودشه نکبت اسی جان شم ...

خودش همه چیو همون اول وقتی من گوشیو روش قط کردم تو پیامک گف ک والا من دردسری ندارم خودم زن دارم دوتا بچه دارم مرغ و ماهی فروشی دارم تو کار معامله ماشین هستم همه جوره روم حساب کن و و و ... همه چیو گف برا این ک مثلا من اعتماد کنم یا خر بشم و قبول کنم 

فروختن لباسای کهنه رو هیچ جوره درک نمیکنم آخه این چه کری هست .دوم اینکه کسی بخواد بهم صدقه بده خیلی بهم بر میخوره و سوم این آقا الان صدقه ایی رو که داده ازت میخواد و شما موظفی بهش پس بدی چون این پول دون پاشی بوده تا ذهن شما رو بخره .باید پسشبدی واقعا الان میفهمم که کمک خواستن از خدا چقدر لذت بخشه 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

فروختن لباسای کهنه رو هیچ جوره درک نمیکنم آخه این چه کری هست .دوم اینکه کسی بخواد بهم صدقه بده خیلی ...

آره واقعأ جمله آخرتونو خیلی دوس داشتم 

بعدم شما جای من نیستی واقعأ نیاز داشتم ب پول گفتم شاید ی بنده خدا از این لباسا استفاده کنه چون مبلغ کم گذاشته بودم هم این ک من ب ی پولی برسم همین .

منم کیف مدرسه پارسال پسرمو گذاشتم ۱۸۰یه نفر اومده میگه ۱۸۰ هم پوله بجاش برو بده کسی که نیازمنده🤪مرد ...

کیف حالا اشکال نداره ولی فروختن لباس واقعا زشته حالا اگه مجلسی باشه و تن نخورده باشه تنزل شخصیت نمیاره 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

عجب بابا بازم مقصر منه زن شدمولی اون آقا مظلوم ؟اون آقا قسم خورد ک قصدش کمکه و من چون خدا میدونه ک ن ...

منکه گفتم اون آقا کارش زشت و چندش بود اما جامعه ما پر شده ازین مردا که متاسفانه زنهایی که دنبال پول هستن وقبح ترشون میکنن.ما هممون تو این جامعه زندگی میکنیم و من شخصا باور نمیکنم کسی انقدررر ساده باشه که نفهمه.اخه کسی بخواد کمک کنه چیکار داره به مرد کمک کرده یا زن

خودش همه چیو همون اول وقتی من گوشیو روش قط کردم تو پیامک گف ک والا من دردسری ندارم خودم زن دارم دوتا ...

فکر نکنم اونقدرام ساده باشی 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
راحت شماره کارتشو داده اسم و فامیل شماره حسابشو در اختیار اون آقا گذاشته بعد ناراحته چرا بهم گفت دوس ...

چطوری راحت شماره کارت میدن اصلا

متاسفانه به مشتری اومده بود مغازه همسرم ازشون خرید کرد شماره کارت گرفت گفت میگم واریز کنن

و یه اگهی فروش جهیزیه گذاشته بوده گویا برای فروش

شماره کارت همسر منو که تقریبا ۱۰ میلیون زعفرون خریده میده ب اون مشتری که مثلا خریدار جهیزیه بوده

و این وسط زعفرونارو میگیره و جهیزیه ای ارسال نمیکنه

اون خریدار جهیزیه که کلاهبرداری شده ازش شکایت میکنه خب کارت ب اسم کی بود ب اسم همسر من..

متاسفانه تو دردسر افتادیم با اینکه دوربین داشت مغازه

و یه چیزی اون شاکی از مبلغش کوتاه اومد یه چیزی همسرمن خسارت داد و اینگونه چوب سادگی مونو خوردیم

عجب بابا بازم مقصر منه زن شدمولی اون آقا مظلوم ؟اون آقا قسم خورد ک قصدش کمکه و من چون خدا میدونه ک ن ...

اخییییی چقد تو ساااده اییییییی.    خبر از گرگ ها نداری.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
کیف حالا اشکال نداره ولی فروختن لباس واقعا زشته حالا اگه مجلسی باشه و تن نخورده باشه تنزل شخصیت نمیا ...

عزیزم این چیزا سلیقه ایه 

خیلیا میخرن واقعا

من یه بار رفتم بازار روز داشتم لباس نگاه میکردم متوجه نشدم تاناکوراعه مامانم بهم گفت

چون دس زده بودم به لباسا بعدم سهوا زدم به چشمم

تا یه ماه چشمم عفونت کرده بود

ولی چه خانومای شیکی میومدن چن تا چن تا تاناکورا میخریدن

دست دو هم همونجور یه سریا میخرن انقدی که متنوع باشن فقط و تکراری نپوشن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2810