2777
2789
عنوان

کیاتعیین جنسیت به روش آی وی اف انجام دادن🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 66 پست
نه ریزش مو رو که یادم نیستولی خب داروئه دیگه دارو با حجم خیلی زیاد می گیری همه ش هم هورمونیهیه کم‌سخ ...

ببین من مشکل ریزش مو و چاقی و اینا دارم دارو هاش چیا هستن مثلا هورمون زنانه هستن ؟ ادمو پر مو میکنن ؟بعد چقدر طول کشید مثلا یکسال درگیر بودی یا چند ماه ؟ ارزش داره کسی برای جنسیت دختر اینکارو انجام بده چون اکثرا برای پسر انجام میدن و اینم بگم دوتا بچه از یه جنس و پسر اصلا نمیخوام به نظرت ای وی اف عقلانی 

خدا صدای دلتو بشنوه من همه امیدم به خداس خدارو شکر خودم مشگلی ندارم شوهرم اسپرمش ضعیفه الان دوسال تو ...

الهی بگردم انشالله به زودی مامان میشی و وقت سرخاروندن و توآینه نگاه کردنم پیدانمیکنی الهی آمین🤲🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آی وی‌اف ناموفق داشتی؟؟؟

بله 

چند بار

اصلا یه بار که کلا جنینا همه دختر شد  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
همون بار اول آزمایشتون مثبت شد؟

ن بابا

کلا دو سال طول کشید

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بله چند باراصلا یه بار که کلا جنینا همه دختر شد

وای خدایا خودت بهم لطف کن کاره من به اینجا نکشه!! بخدا خیلی شیرزنی که اینقدر سختی کشیدی من برم این همه سختی بکشم چیزی ام دستمو نگیره دق میکنم بخدا 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
ببین من مشکل ریزش مو و چاقی و اینا دارم دارو هاش چیا هستن مثلا هورمون زنانه هستن ؟ ادمو پر مو میکنن ...

به نظر من ارزش داره

ببین من خودم چاق بودم 

به شوهرم گفتم فرصت بده ۶ ماه وزنمو کم کنم

کم کردم رفتیم برای شروع

اصلا طی درمان چاق نشدم

داروهای تحریک تخمک گذاری هستن

شما پند بار انجام دادین شرمنده وقتتو هم گرفتم

من ۴ بار پانکچر شدم

۵ بار انتقال انجام دادم

هر بار ۴ تا جنین‌انتقال دادم

بالاخره یکی گرفت

وای خدایا خودت بهم لطف کن کاره من به اینجا نکشه!! بخدا خیلی شیرزنی که اینقدر سختی کشیدی من برم این ه ...

نه دیگه 

انشالله این طور نمیشه

ولی هر بار که شکست میخوردیم خیلی سخت بود

خدارو شکر ما مشکل هزینه نداشتیم

دوستم می گفت ما برای. پولمونم گریه می کردیم 

2810