2777
2789

دختر خواهر شوهرم نه اینکه خجالتی باشه ها..وقتی جایی میبینیش تو چشمات نگاه میکنه ولی سلام نمیکنه..نمیدونم علت رفتازش چیه،؟میشه بگی هنوز بجس؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه سلام کردنو بچه دو ساله هم بلده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2805

منم بچگیام اینجور بودم اسی ولی الان خیلی خوش برخوردم

ب خیلی چیزا بستگی داره

ممکنه اعتماد بنفس نداشته باشه

خجالتی باشه

یا کلا برای تربیتش وقت نذاشتن

خیلی چیزای دیگه

سن بالایی نیس زیاد توقعی نمیره

شما با مهربونی بهش سلام کن دست بده لبخند بزن

سخت نگیر. اونم بزرگ میشه یاد میگیره

ساقی به نور باده برافروز جام ما
منم بچگیام اینجور بودم اسی ولی الان خیلی خوش برخوردمب خیلی چیزا بستگی دارهممکنه اعتماد بنفس نداشته ب ...

نمیدونم ولی زیاد خجالتی نیست انگار‌مغروره

من معلم بچه های ۱۱ ساله هستم خیلی با هم تفاوت دارن بعضی هاشون خیلی مودبن.ولی بعضی ها از عمد سلام نمیدن .چند بار تو پارک دیدم بعضی ها میان سلام میدن بعضی ها طوری از کنارت میرن انگار ندیدنت.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من معلم بچه های ۱۱ ساله هستم خیلی با هم تفاوت دارن بعضی هاشون خیلی مودبن.ولی بعضی ها از عمد سلام نمی ...

واقعا عجیب شدن بچه ها..مهر و محبت ندارن انگار

تعجب میکنم که خواهرشوهرم اینقدر مهربون و خوش رو و مهربونه اون وقت دخترش اینجوری.

شاید شرایطش چیز دیگس

شما با دختره رفتارت چجوریه کلا بهم سلام نمیکنین؟

شما سلام کنی اون چجوری جواب میده

ساقی به نور باده برافروز جام ما
واقعا عجیب شدن بچه ها..مهر و محبت ندارن انگار

تازه من یه دختر خاله دارم کنکوری هست به خدا صاف تو چشای آدم نگاه میکنه اصلا سلام نمیده فکر کن من جای مادرشم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
2810