2777
2789
چه عالی .چ ورزشی میکنی عزیزم

پیاده روی تردمیل دراز نشست شنا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم بزرگه شیر نمیدم فقط همیشع ورم و نفخ دارم مث طبل باد میکنه

طبل 😂😂😂 

ببین تو یوتوب سرچ کن pamela reif یه ویدیوی شش دقیقه ای داره یه سری حرکات مخصوص رفع نفخ شکمه خیلی خوبه اگرم شیر نمیدی که عرق زنیان رو امتحان کن‌رو من تاثیر‌داره 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
عرق زنیان بخوری نفخ برطرف میشع؟

برا من که اینجوری بوده یعنی از بچگی خود زنیان رو‌مامان بزرگم میکوبید پودرش همیشه خونمون بود منو خواهرام قطع عضوم‌میشدیم‌یه قاشقشو میخوردیم عضو‌جدید جوونه میزد سبز میشد دوباره دیگه وقتی چیزیمون میشد این جواب نمیداد واقعا پدر مادرمون‌نگرانمون‌میشدن 😁

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
۶ ماهه زایمان کردم امیدوارم درست شه

ببین من سر زایمان اول طوری شکمم آویزون بود که حال آدم بد میشد بهش نگاه کنه با گریه به شوهرم می گفتم  باید عمل کنم درستش کنم من تحمل این شکم ندارم ولی خدا رو شکر بعد از یک سال از قبلش هم بهتر شد قبلش یکم شکم داشتم ولی بعدش تخت تحت شد .کم کم خودش درست میشه اگه از شیر خودت میدی که کلا رحم جمع میشه زود