دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای طبیعی بوده یا سزارین؟کدوم کمتر هیکل رو بهم میزنه؟من میخوام بجه زیاد بیا م ولی هیکلم بهم نخورهآخه ...
طبیعی از این نظر عالیه زود برمیگردی به حالت قبلت
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
وای طبیعی بوده یا سزارین؟کدوم کمتر هیکل رو بهم میزنه؟من میخوام بجه زیاد بیا م ولی هیکلم بهم نخورهآخه ...
طبیعی زودتر به حالت قبل برمیگردی
فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚♀️
من سزارین بودم بعد شکم خیلی ورم میکنه و نفخ نمیدونی چی خوبه اصنن هر چی بخورم ورم میکنه بعدش
نه من مشکل نفخ نداشتم ولی عرق زنیان خیلی خوبه من هرازگاهی نفخ دارم میخورم البته نمیدونمروطعمشیر تاثیر میذاره یانه
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!