2777
2789
راستش فقط قبلا یبار تاپیکشو دیدمشناختی ندارم اما ظاهرا خیلی مشکلات داره خدا کمکش کنه...

اره مشکلات داره بنده خدا

الان صاحب کارش اسیرش کرده و متاسفانه بعید میدونم کسی ازش خبری داشته باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش جای تاپیک های خواهرشوهر و مادرشوهر و...  ثواب میکردین دست جمعی پیگیر این دختر خانم میشدین

یه جورایی فکر کنین گروگان گرفتنش

اسیرش کردن

چه میدونم

بی پناهه و اسیر یه مرد عوضی شده

کاش جای تاپیک های خواهرشوهر و مادرشوهر و... ثواب میکردین دست جمعی پیگیر این دختر خانم میشدینیه جورا ...

سلام دوباره خوب هستید ؟ 

میبینم هر روز میاید و سر میزنید منم گاهی اوقات میام 

انشاءالله پیداش میشه 

میدونید اگه پر بازدید بشه بقیه که خبر ندارن از سرگذشت این دختر از اول تا اینجاش که شرایطی داشت و الان چطوره ، ما از همون قدیمیا هستیم که از اول تاپیک هاش دیده بودیم .....

سلام دوباره خوب هستید ؟ میبینم هر روز میاید و سر میزنید منم گاهی اوقات میام انشاءالله پیداش میشه مید ...

سلام ممنونم

ان شاالله هر چه زودتر پیدا بشه

میگم پربازدید بشه شاید یکی بیاد که این دختر خانمو بشناسه یا یه خانمی بیاد با یه نی نی یار دوست باشه و بتونه کمکی کنه