2777
2789
عنوان

من از امینو سنتز میترسم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 36 پست

بهترین کار همین آمینو سنتزه جوابش صد درصده سل فری خطا داره ولی این نه نه تنها ناراحت نباش بلکه خیالتم راحت باشه البته به این راحتی نمیفرستن آمینو ولی اصلا خطری نداره یه روز بعدش استراحت کن مایعات زیاد بخور هیچیش نمیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من ۳۵ سالمه و بچه دوم به خاطر همین استرسا اصلا آزمایشی رو ندادم فقط سونو دادم و مستقیم رفتم سلفری 

والا این آزمایش اصلا به اعصاب خوردیش نمی ارزه 

کیت ها همه داغونه و جواب ازمایششون همه اشتباه فقط استرس میدن 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخ وای....دردم اومد اصلا از بارداری وحشت دارم

منم شنیدم یکم درد داره 

و اینکه بعد انجام دو هفته باید استراحت کرد چون خطر سقط داره 

سلفری بهتره یه آزمایش خون ساده هست ولی مثل آمینو مطمعن 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچتون سالمه انشالله؟

آره عزیزم خدا رو شکر الان دو سالشه...جاریم هم بچه سومشو آمنیو انجام داد اونم مشکلی نداشت...یه جور اطمینانه واسه سالم بودن بچه....ان شالله بچه شما هم سالم به دنیا بیاد عزیزم نگران نباش

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟