2777
2789
عنوان

من از امینو سنتز میترسم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون‌حتی‌اگع سلفری مشکل داشته باشه برای سقط گواهی ک پزشک قانونی میخاد امینوسنتزه😔

نه بابا نگران نباش بنظر من اینا همش تله ی پوله

خودم پارسال باردار بودم غربالگریمم اوکی بود ولی دکتر گفت بالای ۳۵ سالته سلفری بدی بهتره 

دادم هزینه ش چهارملیون و پانصدهزار تومان 

فک کن چقدر آدمو میفرستن الکی 

آخرشم فقط یک احتمال میدن هیچ چیز قطعی نیست 

اصلا نگران نباش 

اینا شده بیرنس واسه دکتر واسه آزمایشگاه و ....

استرسه که تاثیر سو داره رو جنین 

توکل کن نگران نباش هیچی میست

میشه شما تجربتو بهم‌بگی

عزیزم با یه سرنگ آب اطراف جنین رو میکشن و بعد اونو آزمایش میکنن از لحاط تعداد کروموزوم...بعدش حتی من سونو سه بعدی هم رفتم واسه اطمینان...درد و اینا نداره ولی از نظر روحی و استرسی که داشتم خییییلی حالم بد بود 😔بسپار به خدا ان شالله که سالمه

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟  

خدا ازشون نگذره اگه واسه پول این کارارو میکنن

قشنگ حستو درک میکنم من روزی هزار بار میمردمو زنده میشدم از ناراحتی خیلی روزای بدی بود برای من

بخاطر همین استرسا اصلا خاطره خوبی از دوران بارداری برام نموند

به نظر من اگه وقت داری تا ۱۸ هفته اول سلفری بده اگه خدااااااایی نکرده گفت جوابش خوب نیسن بعدش برو آمینو

من شنیدم وقتی سلفری جوابش خوب نباشه خودشدن رایگان ازت آمینو میگیرن

ولی من میدونم تو هم دلت قرص باشه که بچت سالمه مطمئن باش

مطمعن باش سالم من چندمورد ازنزدیک دیدم بچه ی سالم گفتن مشکل داره بچه مریض روبانقص عضوباچندبارسنو گفتن سالمه.یه چیزی نذرکن وبه خداتوکل کن.هرمشکلی هم داشته باشه مجوزاین نیست که ماحق حیات روازش بگیریم

2810