2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5471 بازدید | 1411 پست
واسه من جواب نمیده امیدوارم واسه تو کار کنه این روش

😭😭😭🥲😂وای این تئوری جدید اسکویید گیم رو دیدییییییییی

اقا قضیه از این قراره که توی فصل یک اون وی آی پی ها بودند که ماسک داشتن اونیکه ماسک گوزن داشت بازیگرش دیوید لی بود 

دیوید لی تو فصل دوم هم بازی کرد اگه گفتیییی کییییی بوددددد🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

ولی خب شایدم صرفا بهش گفتن تو که فصل یک بودی بیا این فصلم این یکی نقشو بازی‌کن

ولی اگهه یه درصد نفوذی باشه بینشون خیلیییی خفن میشههههه خیلیییی🥲

همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هی میخوام گوشیمو روشن نکنم نمیزاری میرم میبینمش

🥲💅🏻😂این گروهو من خیلیییییییییییییی دوستتتت دارممم😭😂

😭😭😭🥲😂وای این تئوری جدید اسکویید گیم رو دیدیییییییییاقا قضیه از این قراره که توی فصل یک اون وی آ ...

هانی من دو قسمت دیدم تا اونجا که اون زنه خرگوشه لباس مثلث میپوشه

دیوید لی کدومه؟

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
هانی من دو قسمت دیدم تا اونجا که اون زنه خرگوشه لباس مثلث میپوشهدیوید لی کدومه؟

اووو فکر کردم دیدییی برا همین گفتمممم

پلیر ۱۲۵ دیوید لی عه از قسمتای بعدی بیشتر خودشو نشون میده فکر کنم تو فیلمم اسمش مینسو بود 

دیگه هر وقت نگاه کردی کشفش کننن🥲😂😂😭😭

🥲💅🏻😂این گروهو من خیلیییییییییییییی دوستتتت دارممم😭😂

هانی یه چیزی چرا سوبین نیست؟ حس میکنم یه گندی زده بهش استراحت دادن؟ آره؟ معمولا اینجوریه میس هیم.....

میبینم ام وی رو میام نظرمو بهت میگم  

اووو فکر کردم دیدییی برا همین گفتممممپلیر ۱۲۵ دیوید لی عه از قسمتای بعدی بیشتر خودشو نشون میده فکر ک ...

نه هنوز ولی دیدم تی او پی چقدر هیت گرفته چرا یکی باید اینجوری خودش رو خراب کنه وقتی اونقدر معروف بوده؟ یجورایی دلم واسش سوخت 

هانی یه چیزی چرا سوبین نیست؟ حس میکنم یه گندی زده بهش استراحت دادن؟ آره؟ معمولا اینجوریه میس هیم.... ...

سوبینییی استراحته🥲دلیلش نمیدونمممممم ولی کاش زودی بیاااادددددددششش

حس میکنم اگه اتفاقی افتاده بود اوضاع داخلی فندوم خیلی متشنج میبود ولی من چیزی حس نمیکنمم شایدم من بیخبرمممممم😂😂😂😭😭😭

نه هنوز ولی دیدم تی او پی چقدر هیت گرفته چرا یکی باید اینجوری خودش رو خراب کنه وقتی اونقدر معروف بود ...

میدونی این محکومم شد دیگه به نظرم بعد این مدت کامبک زده دیگه شاید لایق بخشش باشه 

حیف واقعاااا

البته من دقیق نمیدونم چیکار کرده اصلا پیش رو نگرفتم 

ولی خدایییی خیلیی خفن بازی کرد

دیدمش دقیقا دنیای پسراس....همینجوریننومو چوآچاگیا برم شروع کنم ادامه صحبتا در تایم بعدی لاو یو

خیلیییی گوگولی بودنننننن مخصوصاااااا ته ساننن😭😭😂

میدونی این محکومم شد دیگه به نظرم بعد این مدت کامبک زده دیگه شاید لایق بخشش باشه حیف واقعااااالبته م ...

من قبلا در جریانش بودم مواد و سربازیشم حتی یجورایی حالت خدمات عمومی داشت زباله جمع گردن و... بخاطر جرایمش بعد رفت ژاپن یا فرانسه یه مدت و پیر و داغون شده

الان هیت گرفته نقش بازی نکرده خود واقعیش اینجوریه دخترباز و معتاد

یه دوره خیلی معروف بود این ۳ ساله داغون شد کلا نمیدونم‌چرا ته یانگ فقط تو بیگ بنگ اینجوری خوب و مثبت موند جی دراگونم هست البته

منم دوست داشتم کامبکش موفق باشه

سوبینییی استراحته🥲دلیلش نمیدونمممممم ولی کاش زودی بیاااادددددددشششحس میکنم اگه اتفاقی افتاده بود او ...

منم دلیلش نمیدونم ناراحتم

واسه مینگی و هیونجین بخاطر شایعات قلدری تو مدرسه بود ولی سوبین سافت تر از این حرفاس بنظرم

من قبلا در جریانش بودم مواد و سربازیشم حتی یجورایی حالت خدمات عمومی داشت زباله جمع گردن و... بخاطر ج ...

اهاااا اره درسته

میدونی چرا چون ته یانگ زن داره پشت هر مرد موفقی یک زن موفقه😂😂😂😂

دسونگم خوبههههه

یه مدت جی دراگونم نزدیک بود درگیر این چیزا شه و شد هم ولی خدا رو شکر الان اوکیه خوشحالم از این بابتتتت تونست از حق خودش دفاع کنه