2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5455 بازدید | 1405 پست
منم ساعت میزارم ۶ پاشم تا ۶ ۱۰ بار بیدار میشم تو روز چرت میزنم آب میزنم صورتم.بعد وسط درس از خستگی خ ...

طاقت بیار سیسی خیلیییی دیگه نموندهههه بیا تمومش کنیم🤧😭😭😭🥲

وای خیلییی قشنگ بود خیلیییی خیلییییی زیاددددد

اقا چقدر مفهومی بود و توش درس داشت خیلی یعنی از این سریالا که میفهمم یه چیزی بهم اضافه شده بعدش 😭😭🥲

وای اینقدررررر گریه کردم اینجاش که اومد اون باباشو بغل کرد اینقدررر گریه کردم 

یه لحظه کوچولو شد واااای😭😭😭😭😭😭😭😭

میدونی دیگه بیخیال این شد که بگرده دنبال باباش چقدر حرف قشنگی میزد مقصدی برای خودت تعیین نکن تا سرگردون نشی میخواست بگه در لحظه زندگی کن لذت ببر

وای دیدی چیشدددد

باباش اومده بود وسایلشو از مدرسه برداشته بود یعنی اومد دنبالش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭فقط دیر اومد😭😭😭😭😭😭😭

دقیقا الان راه برای فصل دو بازه میتونه مینی سریال باشه نمیدونم باباشو پیدا کنه درمان شه 

نشون بده ازدواج کردن زندگی میکنن😭😭

احتیاج دارم اینو ببینم

همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖

منم ساعت میزارم ۶ پاشم تا ۶ ۱۰ بار بیدار میشم تو روز چرت میزنم آب میزنم صورتم.بعد وسط درس از خستگی خ ...

عا راستی اسکویید گیم ۳ هم ۶ تیر پیاد قشنگ بعد کنکور بیا عشق کنیم🤣🤣🤣😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طاقت بیار سیسی خیلیییی دیگه نموندهههه بیا تمومش کنیم🤧😭😭😭🥲وای خیلییی قشنگ بود خیلیییی خیلییییی ز ...

آره من اونجا که خواهرش اومده بود دنبالش بگرده زار میزدممممممم   

خیلی خیلی خیلی قشنگ بود...منم روانم به پایان خوشش نیاز داره

اسکویید گیمم قراره اشکمونو در بیاره بعد ازینکه کنکور حسابی خوشحالمون کرد واسه ما آسونه

بزن بخونیم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
آره من اونجا که خواهرش اومده بود دنبالش بگرده زار میزدممممممم خیلی خیلی خیلی قشنگ بود...منم روانم ...

وای اره😭😭🥲

چقدر من این شخصیت بونگ سوک رو دوست داشتم چقدرررررر مهربوننننن بود😂😂😭😭هعی بریم بخونیم 

وای اره😭😭🥲چقدر من این شخصیت بونگ سوک رو دوست داشتم چقدرررررر مهربوننننن بود😂😂😭😭هعی بریم بخونی ...

وااای خیلییییبییی.اونجا که غذا میداد بهش  خدایا من دکتر شم دستم برسه به آدما کمک کنم.....

بخونیممممم

وااای خیلییییبییی.اونجا که غذا میداد بهش خدایا من دکتر شم دستم برسه به آدما کمک کنم.....بخونیممممم

چه قشنگگگگگ اره😭😭😭😭🥲🩷

چه قشنگگگگگ اره😭😭😭😭🥲🩷

آرزوم قبولی توه...بخاطر من هر روز بیشتر از روز قبل بخون....همه تلاشتو بکن که سال دیگه به کنکوریا بگی من یه دقیقه بیشتر نمیتونستم بخونم

پایه ای تا قبل خواب از الان ۶ بخونیم؟

آرزوم قبولی توه...بخاطر من هر روز بیشتر از روز قبل بخون....همه تلاشتو بکن که سال دیگه به کنکوریا بگی ...

اره حتماااا ۶ ساعت بخونیم بعد بخوابیم🥲🥲🥲🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

اره حتماااا ۶ ساعت بخونیم بعد بخوابیم🥲🥲🥲🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

پس بخونیم از الان ۶ ساعت تا قبل خواب

بدوووو هانی تو یه دانشجوی ژاپنی هستی سال دیگه

کونیچیوا  همینو بلدم میشه سلام واتاشی هم میشه من  

پس بخونیم از الان ۶ ساعت تا قبل خواببدوووو هانی تو یه دانشجوی ژاپنی هستی سال دیگهکونیچیوا همینو بلد ...

😭😭😭😭🥲🥲🥲هیچ کی به اندازه تو به من انگیزه و امید نمیده 

من تایمم از ۵ شروع میشه بالاخره دارم کلاسایی که جا انداختمو میبینم 

بعدشم یکم مرور و تثبیت کنم بعدش عمومی ها رو میخونم👌

😭😭😭😭🥲🥲🥲هیچ کی به اندازه تو به من انگیزه و امید نمیده من تایمم از ۵ شروع میشه بالاخره دارم کلا ...

واسه همین من و تو همو پیدا کردیم  تا قبولی کنار همیم   و بعدش فقط خوشی هاست

منم از ۵ شروع کردم

واسه همین من و تو همو پیدا کردیم تا قبولی کنار همیم و بعدش فقط خوشی هاستمنم از ۵ شروع کردم

چه خبررررر امروز چطور بودددد

امروز من موندم و یه عالمه نمره منفی

کاش کنکور نمره منفی نداشت🤧🥲

واسه همین من و تو همو پیدا کردیم تا قبولی کنار همیم و بعدش فقط خوشی هاستمنم از ۵ شروع کردم

بهت گفتم چقدرررررررر اهنگ Vancouver 2 از big naughty رو دوست دارممممممم🥲🥲🥲

فکر کنم قبلا هم گفتم الان داشتم گوش میدادم گفتم دوباره بگم اصلا ازش سیر نمیشم🥲🥲😂🩷

جزو تاپ تنمه

تو چه اهنگی رووووو خیلیییی

دوست داری که سلیقت رو نشون میده میخوام ببینم بیشتر کدوم سبکو میپسندی

چه خبررررر امروز چطور بوددددامروز من موندم و یه عالمه نمره منفیکاش کنکور نمره منفی نداشت🤧🥲

امروز خوب بود هانی از ۵ صبح تا الان ۱۳ خوندم حالت تهوع دارم  فکر کنم از کتابا باردارم  ریاضی زیاد خوندم مال اونه 

خدا منو بکشه من هی میخوام عفت کلام داشته باشم نمیزارن