2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5462 بازدید | 1408 پست
وووییییی اره این وو دو هوان چقدرررررر هاتههههههشههسهصهصهصه خیلی دوسش دارمممم خواهرم کوچولوعه خب اومد ...

ای جانممممم خواهرتم مثل ما خوش سلیقه است ببوسش  دنیاش رو رنگی رنگی میکنه یه خواهر خوب مثل تو

ولی دقت کردی چقدر با ما فرق داره نسلشون آخه جوجه توی کوچولو چجوری تشخیص میدی کدوم بهتره؟؟؟؟ منم خواهر برادرم اختلاف سنیمون زیاده در حد من تحلیل میکنن مسائل رو  هنوز مدرسه نمیرن ها....  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
منم امروز بیرون بودم ۹ ساعت میخونم بریممم بریمممممشب میخوام باز پلانکتون ببینم🥲

یادته منم ۱۱ میخوندم که مستر پلانکتون رو ببینم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جانممممم خواهرتم مثل ما خوش سلیقه است ببوسش دنیاش رو رنگی رنگی میکنه یه خواهر خوب مثل توولی دقت ...

دقیقااااااا🥲😂😂😂😂

همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖

خیلی باحالهههه خنده دارم هست ولی یه غم خاصی داره😭😭😭😂😭

من یه کلیپ از اسکویید گیم دیدم دل ندارم ببینمش اون که حامله است بوی فرندشم هست  من نمیخوام گریه کنم    

من یه کلیپ از اسکویید گیم دیدم دل ندارم ببینمش اون که حامله است بوی فرندشم هست من نمیخوام گریه کنم

😭😩😔😂

هیچی نمیشه این فصل اونقدر غمناک نبود 🥲🤣

ولی حس میکنم ادامش که بیاد خیلیییی غمگین میشه

هانی من امرور ۱۲خوندم تا الان حتی یه کلمه دیگه نمیتونم به مامانم میگه خاسم میاد میخواستم بگم خستم خوابم میاد  بنظدت عادیه بعد ۱۲ ساعت؟

هانی من امرور ۱۲خوندم تا الان حتی یه کلمه دیگه نمیتونم به مامانم میگه خاسم میاد میخواستم بگم خستم خو ...

وای ۳ بار خوندم تافهمیدم چی شده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من امروز نه و نیم خوندم الان داشتم مستر پلانکتون میدیدم واااااااااهااایایاایااییییی میخوام گریه کنممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چطوری این سریال هم میخندونتم هم به گریه میندازه😭😭😭😭😭😭😂😂چطوری این قدر این سریال خاصهه خیلی خوشحالم دیدمش

وای ۳ بار خوندم تافهمیدم چی شده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂من امروز نه و نیم خوندم الان داشتم مس ...

منم یادته هر روز میومدم میگفتم

با اختلاف بهترین ۲۰۲۴ بود واسه من و چقدر دقیق و لطیف ساخته شده و چقدر خوب بازی کردن و چقدر مفاهیم و دغدغه سریال خوب منتقل میشه من رسما باهاش زندگی کردم کشمکش زن و مرد ماجرا و اشتباهی که اتفاق افتاده بود حالا برو جلوتر اون آخرا خیلی عجیب میشه  

من سلیقه ام رو تحمیل نمیکنم چون خیلیا از جمله مامانم اصلا پای اون چیزی که من خوشم میاد نمیشینن و دوستام درکی از کیدراما ندارن و فیلم هم اصلا دنبال محتوا نیستن فقط سکانس! من فیلمای اونا رو نمیپسندم اونا فیلمای منو... واسه همین اصرار نکردم ببینی ولی واسه من چینچااااا خاص بود

منم یادته هر روز میومدم میگفتمبا اختلاف بهترین ۲۰۲۴ بود واسه من و چقدر دقیق و لطیف ساخته شده و چقدر ...

نههههه دقیقاااااااا من خیلی باهاشونن ارتباط گرفتم اصلا دوست ندارممم تموم شههه

یه قسمت دیگه مونده😭😭

به مامانم قول دادم بدون اون نگاه نکنم تا صبح ببینیمش

نمیخواااامممم میخوام الان ببینممم😂😂🥲🥲😭🥲😭😭🥲😭چه قدر سختی کشیدن جفتشون دلم میخواد برم جفتشونو بغل کنمممم اینقدر این سریال رو من تاثیر گذاشته😭😭😭😭🥲😂🥲😭🥲😂😭😭

خیلییی جدید بود سریالش شبیه هیچی دیگه نبود

منم یادته هر روز میومدم میگفتمبا اختلاف بهترین ۲۰۲۴ بود واسه من و چقدر دقیق و لطیف ساخته شده و چقدر ...

دوستای منم سلیقشون تو فیلم خیلی چیزه🗿🗿🗿🗿🗿