2777
2789

گزینه های بهتری هم هست

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چی برم

پایه ی چندم هستید؟

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
میرم دوازدهم انسانی

تاملند یا کلاسینو

برای هر درسی که مشکل دارید و میخواید کلاس بگیرید یک جلسه از استاد های دو موسسه ببینید،با تدریس هر کدوم ارتباط گرفتید کلاس همون رو ثبت نام کنید

من عربی استاد فلاح تاملند رو داشتم،فوق العاده راضی بودم

آزمون هم اگه بتونید با قلم چی کنار بیاید و حضوری آزمون بدید خیلی خوبه

اما گزینه ۲ هم بد نیست اگه سطح و درصد هاتون خوب نیست

تاملند یا کلاسینوبرای هر درسی که مشکل دارید و میخواید کلاس بگیرید یک جلسه از استاد های دو موسسه ببین ...

میشه لطفا از قلمچی برام بگی میخوام ثبت نام کنم چون من با ازمون حضوری بهتر یاد میگیرم ولی بعضیا میگن خوب نیست از نظر تقلب یا چیه نمیدونم 

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨
میشه لطفا از قلمچی برام بگی میخوام ثبت نام کنم چون من با ازمون حضوری بهتر یاد میگیرم ولی بعضیا میگن ...

قلم چی سطحش خوبه،جامعه آماریش از بقیه آزمون ها بیشتره،حضوری برگزار میشه

به اینجور حرف ها توجه نکنید،بله درسته،چون بعضی افراد آنلاین آزمون میدن تقلب میکنن،خب بهتر

از تعداد رقیب های شما کم میشه چون اون ها تقلب میکنن،روز کنکور میخوان چیکار کنن؟هیچی،شکست میخورن

اما فکر نکنید چون تقلب میشه من میتونم خودم رو گول بزنم که به خاطر تقلب نتیجه ی آزمونم خوب نیست!

سعی کنید اول تراز آزمون هاتون بالای ۵۰۰۰ بشه

بعد بالای ۵۵۰۰

اگه به ۶۰۰۰ برسه خیلی خوبه

و بالای ۶۵۰۰ فوق العادس

سعی کنید پیوسته در آزمون ها شرکت کنید،حتما حتی اگه کامل به بودجه بندی نرسید آزمون رو بدید.

هفته ی اول درس های دوازدهم رو طبق برنامه ی راهبردی تست بزنید از کتابتون،هفته ی دوم تا سه شنبه از دهم یا یازدهم طبق برنامه یکی رو انتخاب کنید

از سه شنبه تا جمعه هم مرور کنید و آزمون مشابه پارسال رو بزنید 

جمعه هم آزمون بدید و تا شب تحلیلش کنید

حضوری برید نمایندگی قلم چی شهرتون،خودشون بهتون توضیح میدن برنامه ریزی و ...رو

اگه توضیح ندادن از پشتیبانتون بخواید اینکارو بکنه،برای هر فرد ی پشتیبان عمومی قلم پی در نظر گرفته میشه.

فقط حواستون باشه الکی هزینه ی کتاب و پشتیبان ویژه و ... رو ازتون نگیره نمایندگی