2777
2789
از سال دهم تا دوازدهم یکسری آموزشگاه هایی توی همه ی شهر ها مثل گاج یا قلمچی که باهات تست‌ زدن رو کار ...

ممنون برای بچم پرسیدم یعنی رشته های خوب اگه بخام قبول شن باید برن اینجاها؟

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون برای بچم پرسیدم یعنی رشته های خوب اگه بخام قبول شن باید برن اینجاها؟

خواهش میکنم

کسایی بودند بدون این کلاس ها قبول شده باشند

ولی کمتر شده الان و الان بیشتر کسایی که قبول میشند از سال دهم این کلاس هارو شرکت کردند

از سال دهم تا دوازدهم یکسری آموزشگاه هایی توی همه ی شهر ها مثل گاج یا قلمچی که باهات تست‌ زدن رو کار ...

یه سوال دیگه شما عیر انتفایی میری؟یا مثلا دولتی هم بری با این آموزشگاهها اکی هست برای کنکور؟یا هم غیر انتفایی و هم اموزشگاه؟شهریه شون چقدره؟

ببخشید که زیاد پرسیدم شرمنده

خواهش میکنمکسایی بودند بدون این کلاس ها قبول شده باشندولی کمتر شده الان و الان بیشتر کسایی که قبول م ...

راهنمایی کردی ممنونم چند وقت بود سوالم بود🥲🥲😁

مرسی عزیزم ولی ورودی دهم انسانی هستم

نگا یه دفتر ۱۰۰ برگ برای ادبیات و نگارش میخوای میتونی جدا دوتا بگیری یا نصف کنی دفتر رو 

برای علوم و فنون یه دفتر میخوای هر چند برگ ک خودت میخوای یادمه بچه های انسانی مدرسه ما ۱۰۰ برگ میگرفتن 

یه ۲۰۰ برگ برا ریاضی ک بچه های انسانی ما گفتن دخترمون سفیده😂

یه ۱۰۰ هک برای عربی 

یه دوخط هم برا زبان خارجی 

خودکار و مداد و اینا هم هرچی خواستی بگیر 

حالا بزار بری مدرسه ببین چی میخوای مدرسه ما پیام دادن دوهفته قبل مدارش ک چی باید بخریم من اینارو یادمه گفتن ورودی های ۱۰ بخرن 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گرفتم ولی نمیدونم استیک نوت بگیرم یا نه آخه زود کنده میشهچسبش محکم نیست

استیک نوت شفاف بگیر چسبش انقدر محکمه الان دوسال گذشته هنوز از دفتر زبان و زیست من کنده نشده 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه سوال دیگه شما عیر انتفایی میری؟یا مثلا دولتی هم بری با این آموزشگاهها اکی هست برای کنکور؟یا هم غی ...

خواهش میکنم ایرادی نداره

درمورد سوالتون من خودم مدرسه ی دولتی میرم و ربطی به دولتی و غیر انتفاعی نداره چون توی مدرسه اصلا تست کار نمیکنند

ببینید کسی اگر بخواد بخونه با همون مدرسه ی دولتی و اموزشگاه هم می‌تونه بهترین رتبه رو بیاره

کسی هم نخونه با بهترین مدرسه هم که بره نمیتونه به جایی برسه

درمورد شهریه اگر منظورتون هزینه آموزشگاه هست من پرسیدم یکسالش سه میلیون ولی بازم بپرسید  و اگر خواستید مشاور هم براش بگیرید باز متغیر هست

خواهش میکنم ایرادی ندارهدرمورد سوالتون من خودم مدرسه ی دولتی میرم و ربطی به دولتی و غیر انتفاعی ندار ...

پارسال برای قبولی نمونه تیزهوشان دوستام شرکت میکردن آزموناشو فک کنم ۱۲ ملیون بود

خواهش میکنم ایرادی ندارهدرمورد سوالتون من خودم مدرسه ی دولتی میرم و ربطی به دولتی و غیر انتفاعی ندار ...

الان پنجمه😇😁یکم هولم من نه؟

ممنونم عزیزم خیلی راهنمایی کردی الان عیر انتفایی میره ولی شاید از هفتم بذارمش دولتی دیگه

الان پنجمه😇😁یکم هولم من نه؟ممنونم عزیزم خیلی راهنمایی کردی الان عیر انتفایی میره ولی شاید از هفتم ...

اووووو خیلی زوده از الان اینقد استرس بیخیال بابا الکی خودتونو اذیت نکنین

2810