2777
2789
انسانی سخته؟

قشنگم هر رشته ای سختی خودشو داره

فقط باید بخونی

فلسفه و تاریخش یکم سنگینه..

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید منظورتون‌چیه گاج میری یا قلمچی؟من دبیرستانی نیستم فقط میخام‌بدونم

از سال دهم تا دوازدهم یکسری آموزشگاه هایی توی همه ی شهر ها مثل گاج یا قلمچی که باهات تست‌ زدن رو کار میکنن و آزمون میگیرند ترازت رو بفهمی یا میتونی مشاور درسی بگیری

بنام خدا هیچی 😐😂

چون واقعا ذوقی براش ندارم 

اما اگر ورودی دهم رشته تجربی یا ریاضی هستی 

یک دفتر ۲۰۰ برگ برای ریاضی 

دفتر ۱۰۰ برگ برای شیمی میتونی کلاسور هم بگیری من کلاسور گرفتم برگه بهش اضافه کردم 

یه دفتر ۵۰ برگ یا (کلاسور فرقی نداره چی میخوای هرچی دوست داری)برای ادبیات یه ۵۰ دیگه برای عربی معنی و جزوه 

یه ۲۰۰ برگ برای فیزیک 

برای زیست هم از این دفتر های شطرنجی هست برای نوشتن جزوه یا شکل های کتاب بگیر یه ۱۰یا۱۲تا خودکار مشکی و آبی همین 

من برای همه درس هام کلاسور گرفتم مثلا شیمی یه کلاسور گرفتم سال دهم ک تموم شد توی همون باز برگه گذاشتم ۱۱ نوشتم ک همه مطالب توی یک دفتر باشه راحت بشه خوندش

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810