2777
2789
ممنونم چطوری هست برا همه رشته هارو میدونی 😅

خودم رشتم تجربی 

گفتم دیگه مدرسه ما هر سال برای ورودی ها هم کلاس میذاره مدرسه هم توی کانال مدرسه اطلاع رسانی میکنه بریا هر درس چی ها میخواین بخرن از همون روز اول هم شروع میکنن درس دادن 😂😁

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان پنجمه😇😁یکم هولم من نه؟ممنونم عزیزم خیلی راهنمایی کردی الان عیر انتفایی میره ولی شاید از هفتم ...

نه خوبه که بفکرش هستید 😅

اگر از نظر مالی مشکلی ندارید غیر انتفاعی خوب بهتر هست 

ببخشید منظورتون‌چیه گاج میری یا قلمچی؟من دبیرستانی نیستم فقط میخام‌بدونم

به نظر من همه اینا فقط برای پول گرفتنه 

اگر بچه دارید و دوست دارید آینده خوبی داشته باشه بهترین کار و اولین کار اینه ک دنبال یک مدرسه خیلی خوب باشین (من خودم نمونه دولتی میرم شهرمون بیسواد تر از دبیر زیست و ادبیات و عربی و زمین شناسیمون کسی تو کشور نیست فکر کنم از رو متن غلط میخوندن خیر سرم ازمون ورودی دادم تا تو بهترین مدرسه شهرم تحصیل کنم) مهم ترین منبع هم کتاب های درسی خود دانش آموز هست امسال کل پایه ها آزمون کشوری داشتن از ۱۸ تا دانش آموز مدرسه ما توی رشته تجربی ۴ نفر قبولی دادیم یک از بین این ۴ تا ۱ قبولی با معدل ۱۸/۶۳ اونم خودم بودم ن کلاس رفتم ن آزمون دادم ن کار دیگ ولی کل این بچه هامون این کار کردن هیچ کس هم قبول نشد

مهم ترین منبع دانش آموز کتاب های درسیشه اونو باید درست بخونه تو بدترین مدرسه باشه درست درسش بخونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظر من همه اینا فقط برای پول گرفتنه اگر بچه دارید و دوست دارید آینده خوبی داشته باشه بهترین کار و ...

شما کنکور قبول شدید؟آفرین چه رشته ای؟یکم قسمت دوم حرفاتون را نفهمیدم ببخشید میشه واضح تر بگید

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره
شما کنکور قبول شدید؟آفرین چه رشته ای؟یکم قسمت دوم حرفاتون را نفهمیدم ببخشید میشه واضح تر بگید

من ایشالله سال دیگه کنکور دارم امید وارم قبول بشم چون دارم تلاش می‌کنم 

منظورم اینه که اول شما که والدین دانش آموز هستین میخواید بفرستین تیزهوشان یا نمونه باید بری ببینی دبیر هاش چطورین مثل مدرسه ما نباشه ک مثلا خیر سرش نمونه توی شهر ما 

من تا تهش رفتم آزمون نمونه دادم اومد دیدم اگر میرفتم مدرسه عادی و دولتی دبیر هاش بهتر بودن پس فکر نکنید چون اسم مدرسه نمونه یا تیزهوشان حتما دبیر ها و اساتیدش هم عالین توی این آموزش پرورش هرکی به هرکی

هرکس دوست دارن میارن میزارن جای دبیر نمونه

قسمت دوم حرفم ک گفتم مدرسه بد بره اما خودش درس بخونه منظور از مدرسه بد این نیست ک دبیر هاش بد باشن منظورم دانش اموزا و محیط و منطقه مدرسه فکر نکنید چون مدرسه پایین شهره بده یا بالا شهر خوبه توی هر کدوم از این مدارس هر جور آدمی پیدا میشه مهم خود دانش آموزه ک مراقب خودش و درس خوندنش باشه بدونه چطور رفیقی پیدا کنه تا لطمه به درسش نخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ایشالله سال دیگه کنکور دارم امید وارم قبول بشم چون دارم تلاش می‌کنم منظورم اینه که اول شما که وال ...

می‌دونی شما رو نمیدونم ولی تو شهرستان ما گزینه ی دیگه ای بجز نمونه و تیزهوشان نداریم چون مدارس دیگه واقعا امکانات نداره 

می‌دونی شما رو نمیدونم ولی تو شهرستان ما گزینه ی دیگه ای بجز نمونه و تیزهوشان نداریم چون مدارس دیگه ...

انشالله فرزند عزیزتون هرجا که تحصیل کنن باعث افتخار شما و همسرتون باشن♥️🌸بهترین ها برای فرزند دلبندتان رقم بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله فرزند عزیزتون هرجا که تحصیل کنن باعث افتخار شما و همسرتون باشن♥️🌸بهترین ها برای فرزند دلبند ...

مرسی عزیزم امیدوارم شما هم فرزندتون رو تو بهترین موقعیت ها ببینین❤️❤️

ولی من خودم پایه دهنم😁😂

2810