2777
2789

شوهرم ❤

چون دخترم رو به عشق و بوی پدرش دوست دارم

دخترم رو بدون پدرش نمیخوام.

و آخر سر من و شوهرم کنار هم می مونیم✌

اما عزیزان این رو بدونید که من مجردم و زر زدم به بزرگی خودتون ببخشید🤣🤣🤣🤣

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
فعلا کله ات داغه 🤣🤣🤣

خب بابای بچه نباشه بچم نبوددیگه😂

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببن من قبلا مادرمو اونقدر نمیدونستم بعد ازدواج شوهرم بود همه چیم 

بعد دنیا اومدن بچه هام بجای اینکه عاشق بچه هام باشم از قبل بیشتر عاشق مادرم شدم که چقدر برام زحمت کشیده 

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️

الان بچه دارم شوهر دارم 

ولی مادرم بیشتر از همه اینا برام اهمیت داره 

حالا جالب اینجاست مامانم عاشق بچه هامه منو محل نمیده 🤣🤣

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️
ببن من قبلا مادرمو اونقدر نمیدونستم بعد ازدواج شوهرم بود همه چیم بعد دنیا اومدن بچه هام بجای اینکه ع ...

من میگم شوهر وشوهر وشوهر چون کسیه که تااخر عمر با آدمه شریک لحظات خوشی ناراحتیه محرمترینه توهر مسئله ای خلاصه رفیقته تا آخرش البته اگ خب باشه😂

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
الان بچه دارم شوهر دارم ولی مادرم بیشتر از همه اینا برام اهمیت داره حالا جالب اینجاست مامانم عاشق بچ ...

خخخ نمیدونم چی میشه مادرا نوه هاشونوبیشتر بچه خودشون دوستدارن