2777
2789
عنوان

متن از کتاب🤍

144 بازدید | 24 پست

بیاین بگین قشنگترین توصیه یا متن یا دیالوگ یا هرچی از یه کتاب یا یه فیلم که دوست داشتین و یادتون مونده چی بوده؟

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر سری امضا شما رو میخونم اصلا یه حالی میشم

اوم خیلی حقع

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

من هر سری امضا شما رو میخونم اصلا یه حالی میشم

امضا شما هم زیباست جای خالی پرنده توی قفس هست که همیشه احساس میشه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

کاش  می‌توانستم همانگونه که خار ها را از پایم در آوردم حرف هایی را که گفته اند از قلبم دور کنم اما متاسفانه آن ها به قلبم خلیده اند

یه همچین چیزیه که معنیش اینه

از شکسپیر

چقدر دردناک و قابل درک تجربه اش کردم :)

دردی هستش که همه آدم ها ی بار تجربش کردن متاسفانه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
امضا شما هم زیباست جای خالی پرنده توی قفس هست که همیشه احساس میشه

سپاس گزارم

از گروس عبدالملکیان هست

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

لبخندش برآمده از قدرتش بود وگرنه درون پر التهابی داشت. وقتی انسان اظهار عجز و ناتوانی و ضعف در حضور دیگران می‌کند مخصوصا وقتی آن شخص خود شخصیت ضعیفی دارد، اینکار مایه حقارت خویشتن خواهد بود؛ بایستی به دیگری لبخند زد و آشفتگی‌های درون را نزد ضعفا بر ملا نکرد...

اون آدمی که بهش خیلی نیاز داشتم،بهم یاد داد من به هیچکس نیاز ندارم(:🦋💙