2777
2789
عنوان

دلیل اینکه کیسه آب پاره شده بود

99 بازدید | 10 پست

خانوما من سه ماهه حامله بودم انقباضم گرفت بعد کیسه آبم پاره شد بچم سقط شد

میخوام بدونم وقتی اینجوری میشه بیشتر از رحمه یا دهانه رحم؟دکار بهم گفت نمیخواد دنبال علتش باشی ولی خب من میخوام حدودی بدونم شاید برا بارداری بعدی بتونم بهتر رعایت کنم

بنظرتون بعدیو تا چهار پنج ماه استراحت مطلق بشم؟

اللهم عجل لولیک الفرج

عفونت نداشتی ؟ 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

تست پاپ اسمیر داده بودی ؟ بعضی عفونت ها هیچ نشانه ای ندارن 

دندون خراب نداشتی ؟ 

عفونت ادراری ؟ 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تست پاپ اسمیر داده بودی ؟ بعضی عفونت ها هیچ نشانه ای ندارن دندون خراب نداشتی ؟ عفونت ادراری ؟

نه پاپ اسمیر تا حالا ندادم

الان سه ماه از سقطم میگذره سه ماه دیگه اگه حامله نبودم میرم پاپ اسمیر

دندون خراب که زیاد داشتم

عفونت ادراری که نه چون تو آزمایش مشکلی نبود

ولی عفونت رحم نمیدونم

گاهی ترشح سبز داشتم

اللهم عجل لولیک الفرج
نه پاپ اسمیر تا حالا ندادمالان سه ماه از سقطم میگذره سه ماه دیگه اگه حامله نبودم میرم پاپ اسمیردندون ...

بدون شک بخاطر عفونت بوده تا درمان کامل اتفاق نیفتاده اصلا اقدام نکن نمی‌فهمم دکترت با چه عقلی موضوع به این مهمی رو بهت نگفته باور کن حس میکنم دشمنی باهات داره حتما عوضش کن حتما 

عفونت می‌تونه منجر به تشکیل نشدن قلب هم بشه ، حتی می‌تونه منجر به نقص جنین هم بشه مثلا بچه با یک پا تشکیل بشه 

توی بارداری قبلی بچه تا سه ماه طاقت آورده مونده زیادی هم بوده 

همه دندونات هم درست کن به هیچ وجه تا همه عفونت های بدنت رفع نشده اقدام به بارداری نکن ، بیخودی خودتو درگیر سقط دوم و سوم نکن اقدام کنی بگیره باز سقط میشه نمیگم خدای نکرده چون متاسفانه واقعا سقط میشه و رحمت رو فقط داغون می‌کنی 

انقدر موضوع عفونت ها بدیهیه که من شک دارم دکترت اصلا مدرک هم داشته باشه

بدون شک بخاطر عفونت بوده تا درمان کامل اتفاق نیفتاده اصلا اقدام نکن نمی‌فهمم دکترت با چه عقلی موضوع ...

بهش گفتم برا دندون گفت اگه خیلی درد نداری سه ماهه دوم برو

برا ترشحم گفتم سبزه گفت طبیعیه

دیگه خلاصه روز آخرم رفتم پیشش صدا قلب بچمو شنیدم خوشحال شدم ولی درد پریود داشتم سرگیجه داشتم به دکتر گفتم گفت استرس داری برا همین درد داری فقط بهم مسکن داد دیگه رفتم خونه بعد دو سه ساعت دردام بیشتر شد کیسه آب پاره کردم

اللهم عجل لولیک الفرج
بدون شک بخاطر عفونت بوده تا درمان کامل اتفاق نیفتاده اصلا اقدام نکن نمی‌فهمم دکترت با چه عقلی موضوع ...

دارم دندونامو درست میکنم انشاءالله که دیگه مشکلی نباشه

سوزش ادرار دارم ادرارم خیلی زرده میگم الان احتمالا عفونت ادراری داشته باشم

باید برم آزمایشای قبل بارداری

اللهم عجل لولیک الفرج
نه پاپ اسمیر تا حالا ندادمالان سه ماه از سقطم میگذره سه ماه دیگه اگه حامله نبودم میرم پاپ اسمیردندون ...

پاپ اسمیر رو در اولین فرصت بده داروهات رو از الان شروع کنی که بتونی بعد از رفع عفونت ها اقدام به بارداری کنی 

دندون ها رو هم جدی بگیر

پاپ اسمیر رو در اولین فرصت بده داروهات رو از الان شروع کنی که بتونی بعد از رفع عفونت ها اقدام به بار ...

دکترمو عوض کردم

بهم میگه تا شش ماه بعد از سقط پاپ اسمیر نتایجش درست نیست

گفت باید حداقل شش ماه از سقط بگذره

اللهم عجل لولیک الفرج