2777
2789
عنوان

آخه چرا خدا انقدر به من سختی میده

50 بازدید | 5 پست

بچگی خوبی داشتم خداییش ولی از 10سالگیم یهو همه ورق برگشت

به خدا نمیخوام چس ناله کنم ولی عکس الان من 17ساله رو با 10سالگیم مقایسه کنین کاملا مشخصه چقدر شکسته شدم  این همه رنج و عذاب برای یک دختر 17ساله خیلیه

دلم از زمین و زمان گرفته..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا هرکسو بیشتر دوست داشته باشه سختیایی بیشتری جلو پاشو می‌ذاره به خاطر اینکه شاید تو ایندش چیزی وجو ...

دلم میخواد به این حرفای قشنگ باور داشته باشم ولی نمیتونم

چرا اخه تو سنی که همه میگن بهترین سن ادمه من باید انقدر زجر و عذاب بکشم نسبت به همسن وسالام؟

دلم میخواد به این حرفای قشنگ باور داشته باشم ولی نمیتونمچرا اخه تو سنی که همه میگن بهترین سن ادمه من ...

میفهممت درک میکنم 

اما ببین هرکس داره با یه مشکلی سر وو کله میزنه خدا اندازه تحمل هر آدمی جلو پاشو مشکل گذاشته خوب زندگی به بازیه که روحمون تجربه بگیره و بتونه زمانی. که تناسخ می‌کنه به مرحله بالاتری بره و اگه تجربه زیادی نداشته باشه می‌ره پایینتر درسته خیلیا قبول ندارن این که میگم اما همسنیاتم مشکلاتی برا خودشون دارن هر خونه ای داستانی داره حالا یکی سخت تر یکی کمتر تو این مرحله سعی کن بهترین خودت باشی بر خلاف کاری که سرنوشت باهات می‌کنه عمل کن خدارو فراموش نکن بابت کمترین چیزا ازش سپاسگزاری کن دورتو مثبت کن تو بهترین سنت هستی و باید تجربه کافی داشته باشه :)))