بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا هرکسو بیشتر دوست داشته باشه سختیایی بیشتری جلو پاشو میذاره به خاطر اینکه شاید تو ایندش چیزی وجود داشته باشه که اگه اون آدم تجربه زیادی نداشته باشه نمیتونه تحملش کنه :))!
دلم میخواد به این حرفای قشنگ باور داشته باشم ولی نمیتونمچرا اخه تو سنی که همه میگن بهترین سن ادمه من ...
میفهممت درک میکنم
اما ببین هرکس داره با یه مشکلی سر وو کله میزنه خدا اندازه تحمل هر آدمی جلو پاشو مشکل گذاشته خوب زندگی به بازیه که روحمون تجربه بگیره و بتونه زمانی. که تناسخ میکنه به مرحله بالاتری بره و اگه تجربه زیادی نداشته باشه میره پایینتر درسته خیلیا قبول ندارن این که میگم اما همسنیاتم مشکلاتی برا خودشون دارن هر خونه ای داستانی داره حالا یکی سخت تر یکی کمتر تو این مرحله سعی کن بهترین خودت باشی بر خلاف کاری که سرنوشت باهات میکنه عمل کن خدارو فراموش نکن بابت کمترین چیزا ازش سپاسگزاری کن دورتو مثبت کن تو بهترین سنت هستی و باید تجربه کافی داشته باشه :)))