2777
2789
روزی ده ساعتم برق ندارن بازم از همه جای پاکستان می خو....دهن منو باز میکنن...

این ها که چیزی نیستن 

کشتن آدم اونجا عادیه

بی شک همه اسلحه دارن و اگه یه لحظه از چهرتون خوششون نیومد میتونن بکشنت و کسی هم پیگیر نیست😂

پاکستان تو کل جهان به ناامنی و بی قانونیش معروفه ولی اینجا فهمیدم که کشور به شدت مدرنیه و با لندن تفاوتی نداره😂

کاربر آقا
دقیقا همینطوره اگه خود تحقیر ها بذارن به خدا ایران تو منطقه یکِ...

موافقم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این ها که چیزی نیستن کشتن آدم اونجا عادیهبی شک همه اسلحه دارن و اگه یه لحظه از چهرتون خوششون نیومد م ...

تو نی نی سایت خیلی چیزا فرق میکنه اینم یه نمونه اش😂

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

من که همین یکهفته پیش جایی خوندم یه خانم توریست تو پاکستان بهش ... شده و کشته بودنش . یه فیلم هم بود ...

عزیزم همین چند هفته پیش تو ایران به پسر نوجوون تجاوز کردن 

دوتا بچه کشته شده تو هفته پیش کوهدشت و پلدختر 

لندن بغل گوشمون بوده و ما خبر نداشتیم

جمع کنیم بریم که جا موندیم😂بلکه این افسردگی لعنتی تو لاهور دست از سرمون برداره😶

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

عزیزم همین چند هفته پیش تو ایران به پسر نوجوون تجاوز کردن دوتا بچه کشته شده تو هفته پیش کوهدشت و پلد ...

بله تو همه جا ممکنه نا امنی باشه اذیت و آزار باشه ولی مثلا ما تو ایران شاید بتونیم پیگیر مشکلی که برامون پیش بیاد باشیم بنظرت تو کشورهایی که نا امنی به هر حال توش زیاده و شما یه غریبه هستید یا توریست یا مهاجر چقدر میتونید پیگیر مشکلاتتون باشید همه کشورها رو نمیگم این کشورهایی که مورد نا امنی زیاد ازشون میشنویم یا موردهای تفاوت مدهب و دین که منجر به درگیری های مذهبی میشه . به هر حال شما تصمیمتون رو گرفتید بنظرم قبل ثبت نام دانشگاه یه سفر برید ببینید بعد تصمیم بگیرید

واقعاً ؟ میشه یکم توضیح بدی راجب امنیتش

من که پاکستان نیستم 

بلاگرا میگن من پاکستان زندگی میکنم 

حالا که میگی مجبوره بره دیگه پرسیدن فایده زیادی نداره 

پاشو بزاره اونجا تجاوز می‌کنن بعد هم میکشنش

اصلا با غریبه ها خوب نیستن 

حتی توریست ها میرن پاکستان پلیس تو مدت اقامت یه محافظ بهشون میده 

هیچ امنیتی داره هیچ در پیکر و قانونی هم نداره

هیچ خبری نیست ...😉
عزیزم همین چند هفته پیش تو ایران به پسر نوجوون تجاوز کردن دوتا بچه کشته شده تو هفته پیش کوهدشت و پلد ...

تجاوز همه جا هست اما ایران قابل پیگیری هست پدر طرف در میاری 

بعد مگه چقدر هست تو هر شهر از تعداد انگشت های دست کمتر 

ولی اونجا همه این کاره هستن 

هر چند وقت یه بار یورش می برن به هند هندی ها رو. سر می برن 

این که جنگ نشده هم آمریکا بهشون اجازه نمیده وگرنه منتظرن با هند جنگ به پا کنند

هیچ خبری نیست ...😉

من یه سفر تا سیستان میترسم برم حتی بگن طلا میباره 

بعد شما چه دلی دارین دم از پاکستان می‌زنید 🥺

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر