2777
2789

من دو تا سقط داشتم توي هر دو بارداريم درد سينه داشتم لك لانه گزيني هم براي هر دو تا به مدت يك هفته داشتم 

الان باز لك بيني ام و درد سينه هم به طور كامل خوب شده و شل شده همش فكر ميكنم اينم سقط ميشه تازه بي بي چك زدم ٤ روزه لك بيني دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که خیره برات.انشالله ک اول سالم باشه و بعدشم تا۹ ماه سلامتی باشه تا زایمانت.بعدشم با چشمای خندون بغلش کنی و دلت بخنده و شاد بشی.آمین🤲💚

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هر سه تا علايمم يكي بود اما الان تا درد سينه شروع شد دو روز بعد خوب شد در صورتي كه اولي تا لحظه س ...

عزیزم اصلا به این علائم نیست

صلوات بفرست و نفس عمیق بکش و بخدا توکل کن

گر نگهدار من آن است که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

عزیزم اصلا به این علائم نیستصلوات بفرست و نفس عمیق بکش و بخدا توکل کنگر نگهدار من آن است که من میدان ...

قطعا همينطوره 

ولي ميترسم دست خودم نيست اخه لك بيني ام امروز يكم خون ديدم نگرانم از طرفي ميترسم شياف بزارم خواهرم با شياف سرطان سينه گرفت 

سلام عزیزم خواهرت چطوره بهتر شده؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
سلام عزیزم خواهرت چطوره بهتر شده؟

سلام عزيزم هموز تحت درمانه تا اسفند شيمي درماني هاش ادامه داره شايدم بعدش دوباره جلسات بيشتري اضافه كنن بدنش قدرت نداره به خاطر داروها خيلي خلق و خوش تغيير كرده 

تو رو خدا دعا كنيد خدا سلامتيشو بهش ببخشه بچه يكونيم ساله داره 

سلام عزيزم هموز تحت درمانه تا اسفند شيمي درماني هاش ادامه داره شايدم بعدش دوباره جلسات بيشتري اضافه ...

خیلی براش ناراحتم بخدا ...منم بچم ۶ماهشه ومشکوک به توده سینه   

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
ان شاءالله چيزي نيست عزيزم هر توده اي بدخيم نيست

ممنون فدات .خواهرت میتونه خودش ازبچش مراقبت کنه؟حالش خوبه یا دارو ودرمان بیحالش کرده؟من خیلی از ناتوانی میترسم شب وروز ندارم

ممنون فدات .خواهرت میتونه خودش ازبچش مراقبت کنه؟حالش خوبه یا دارو ودرمان بیحالش کرده؟من خیلی از ناتو ...

عزيزم خواهرم شاغله و سر كار هم ميره البته توي نگهداري بچه شوهرش خيلي كمك ميكنه روز شيمي درماني فقط بي حال ميشه در كل بدنش قدرت نداره اما از پس خودش برمياد چون شهر دوره خانواده كنارش نيستن 

عزيزم خواهرم شاغله و سر كار هم ميره البته توي نگهداري بچه شوهرش خيلي كمك ميكنه روز شيمي درماني فقط ب ...

خداروشکر خداشفاش بده عزیزم من براش دعا کردم

2810