2777
2789
عنوان

رییس بانک بهم شماره داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 74 پست

اون دیده داری طلاق میگیری میخواد سواستفاده کنه هیچ کس یه دفعه عاشق چشم و ابروی کسی نمیشه.

خوب نیست ادم زندگی بقیه رو خراب کنه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلا گل 😍جدی میگین؟ نمیدونستم این مطلب رو برای کسی که این مسائل مهمه باید به این نکته هم توجه کنن

بله

مهم هم نباشه مثل کسانیکه میگن باآزادیم و....شرعاوقانوناعقدباطله وبچه هامشکل دار

حالابره۱۰۰جاعقدش روثبت کنه

اصل خداست

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
میدونی رئیس بانک چقدر خوبه ؟ الان دوتا از دختر عموهای من با رئیس بانک جور شدن یکیشون شاسی بلند سوار ...

که چی مثلا؟

بنظرت حتی اگر بخوان ازدواج کنم خدایی نکرده پس فردا بر رفتاری با بچه ی این اکنون داشته باشه چی🙄😑

من میلیارد هم بیاد دو تا بچه داشته باشه میگم برو 

خوش باشه هرکی بدون ما خوشبحالشه(:
قطعا که متاهله بعدشم کی بهتر از یه خانم مطلقه ی تنهای خسته واسه رفع هوس و تنهاییتهش تو ضربه میخوری

ارع بابا الان زنو بجه داره خودم چن ماه پیش خیلی با شوهرم دعوا داشتم بخاطر چن سری مشکلات قهر کردم رفتم خونه پدرم درخواست نفقه ضرب شتم اجرا گزاشتن مهریه اینا وکیل گرفتم باورت میشه مرتیکه عوضی بهم نظر داشت دستشو یبار برد تو گردنم دستشو پرت کردم گفتم عاشق شوهرم تا آخرش هستم حالا بماند هی میگف خیلی خوشگلی دل قاضی رو میبری اگ یه ذره یه ذره بهش رو میدادم خدا میدونست چیکا می‌کرد باهام الان این داغونه پیش خودش فک کرده عاشقش شده نمیدونه مرتیکه عوضی فقط میخاد هوس ش رو بگزرونه

بذار طلاق بگیری بعد برو سراغ بعدی . اینم خیانته . وقتی هنوز متاهلی . اون صدا قشنگ هم فک نکنم برا زندگی بخوادت . برا خوش گذرونی میخوان . طلاق بگیر بعدش باهرکی خواستی برو 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بیچاره اینایی ک طلاق میکیرن هر جا برن تامیفعمن طلاقن زرتی شماره میدن بشون

ی دوست دارم اونم تااز درخاست طلاق تااخر بش هی پیشنهاد میشد بدبخت همه رو قبول میکرد هر مدت یکی

فکر میکرد قصدشون خیره ولی نبودد

نمیدونم از سادگیته یا از زرنگیت 

ولی یه لحظه بشین فک کن ببین چرا یه رییس بانک با چهره و صدا و شغل خوب باید به زن تازه طلاق گرفته با دوتا بچه شماره بده ؟؟ به نظرت اون با اون موقعیت مجرد مونده ؟

والاع ادم یه وقتایی عقلو به کار بندازه بد نیست تا بازیچه مردم نشه 

نمیشه که همین کارارو میکنید اسم زن مطلقه رو خراب میکنید دیگه ،معلومه طرف متاهله 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

تو چی میگی اخه این وسط؟ اینم شد راهنمایی اخه

هر کار خواستی بکنی شرع و اخلاق رو در نظر بگیر. یعنی مراقب باش به گناه نیفتی که همین گاها باعث میشه در همین دنیا آدم بجایی برسه که از شدت پشیمانی و گرفتاری افسرده حال و ناراحت مثل بدهی بیاد اینجا سودای غم سر بده

بسم الله. پاک باش و خدمتگزار ! یا علی مولا علیه السلام. 
2810