2777
2789
عنوان

رییس بانک بهم شماره داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 74 پست

اصلا الان به جواب دادن فکر نکن که کافیه شوهرت بو ببره بعد دهنتو میماله به خاک هیچی هیچی هم دستت نمیاد انگ خیانت هم میخوری بعدم میگن زیر سرش بلند شده بود 

اون یارو هم اگر نیتش خیر باشه حتما میگه این زنه طلاق نگرفته با منه پس به دید یه ابزار بهت نگاه می‌کنه 

بزار مهر طلاقت که خشک شد اگر بازم پرسید و پیگگیر شد جواب بدهد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی رئیس بانک چقدر خوبه ؟ 

الان دوتا از دختر عموهای من با رئیس بانک جور شدن 

یکیشون شاسی بلند سوار میشه 

اون یکی ۲۰۷ صفر 

داده به خودشون 

خونه هم براشون گرفته 

هرماه هم بستگی به حال خودش ۱۰ ۱۵ گاهی ۲۰ میریزه توی حسابشون 

خلاصه که اینا هم عشق و حال

در کوی نیکنامی مارا گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را
معمولا وقتی مردا زنی که میخواد طلاق بگیره رو میبینن نمیدونم چرا فوری سو استفاده میکنن !!! انشالل که ...

داره منم قبلن یبار جدا شدم اون دوران همه این جور بودن ولی من با کسی درد دل نمی‌کردم یادمه یکی بهم گفت سنگ صبورت میشم فلانی لیاقتت نداشت منم بهش گفتم مرسی من سنگ صبور دارم شما فکر خودت باش 🙂

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

درسته تو خودت شاید حالت خوب شه اما بچه هات…

بنظرم بچه هات اگه بزرگ شن هم خیلی ناراحت میشن چون هرچی هم که باشه بابای خودشون نیست که

من الان تهشو گفتم اما اگه میخوای باهاش باشی هم حداقل رو نکنش میگن اینو ول کرد که با یکی دیگه باشه

معمولا وقتی مردا زنی که میخواد طلاق بگیره رو میبینن نمیدونم چرا فوری سو استفاده میکنن !!! انشالل که ...

دلیلش واضحه 

کسی که میخواد طلاق بگیره هم دل شکسته است و زود گول میخوره  هم رابطه ی جنسی نداره با شوهرش😉

نمیدونم چرا حس کردم طرف متاهله،  بعد که فکرشو کردم دیدم که چرا یه رییس بانک با وضعیت مالی نسبتا خوب باید مجرد بمونه یا ایراد داره روحی و اینا یا متاهله در هر دو صورت ردش کن بره پی کارش 

میدونی رئیس بانک چقدر خوبه ؟ الان دوتا از دختر عموهای من با رئیس بانک جور شدن یکیشون شاسی بلند سوار ...

ببهشید هر دو با یه نفر 

چون گفتید خونه براشون گرفته

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
میدونی رئیس بانک چقدر خوبه ؟ الان دوتا از دختر عموهای من با رئیس بانک جور شدن یکیشون شاسی بلند سوار ...

تبلیغ چیو میکنید؟باید مسئولیت حرفاتون رو بپذیرید. اگر این خانم به راه اشتباهی بره .

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕

میدونستی یه مدت زبون میریزن اگ طرف باهاش رابطه داشته باشه ادامه میدن اگ نه هیچی اگ استاتر بعد طلاق حوصله اینو داره با کسی همه جور باشه ادامه بده براش کلی کارم شاید انجام بده

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
2810