من در شرف طلاقم چند باری برای مسدود کردن حسابای شوهرم رفتم واومدم امروز بهم گفت مراقب خودت باش استرس برات خوب نیست وشمارهشو تو یه برگه نوشت داد منم گرفتم گفت شماره شما رو سیو کردم از همون لحضه که دیدمش حس خوبی بهش داشتم باهام درد ودل کرد وناراحت شد از وضعیت زندگیم ۲ تا بچه دارم زیاد اصلا به خودم نمیرسم در حد ضد آفتاب قبلا خوشگل بودم ولی به خاطر استرسای زندگی وشوهر معتادم احساس پیری میکنم به نظرتون زن وبچه داره انگار که ۱۰۰ ساله میشنامس یه حسی عجیبی بهش دارم روز اول بهم گفت خانم فلانی دنیا گرده نفهمیدم منظورش چیه
صداش خیلی دلنشینه وقیافش نمیدونم اگه تماس گرفت یا پیام داد چی بگم اینم بگم شهر کوچیکی هستیم
اصلا الان به جواب دادن فکر نکن که کافیه شوهرت بو ببره بعد دهنتو میماله به خاک هیچی هیچی هم دستت نمیاد انگ خیانت هم میخوری بعدم میگن زیر سرش بلند شده بود
اون یارو هم اگر نیتش خیر باشه حتما میگه این زنه طلاق نگرفته با منه پس به دید یه ابزار بهت نگاه میکنه
بزار مهر طلاقت که خشک شد اگر بازم پرسید و پیگگیر شد جواب بدهد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
معمولا وقتی مردا زنی که میخواد طلاق بگیره رو میبینن نمیدونم چرا فوری سو استفاده میکنن !!! انشالل که ...
داره منم قبلن یبار جدا شدم اون دوران همه این جور بودن ولی من با کسی درد دل نمیکردم یادمه یکی بهم گفت سنگ صبورت میشم فلانی لیاقتت نداشت منم بهش گفتم مرسی من سنگ صبور دارم شما فکر خودت باش 🙂
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
نمیدونم چرا حس کردم طرف متاهله، بعد که فکرشو کردم دیدم که چرا یه رییس بانک با وضعیت مالی نسبتا خوب باید مجرد بمونه یا ایراد داره روحی و اینا یا متاهله در هر دو صورت ردش کن بره پی کارش
میدونی رئیس بانک چقدر خوبه ؟ الان دوتا از دختر عموهای من با رئیس بانک جور شدن یکیشون شاسی بلند سوار ...
میدونستی یه مدت زبون میریزن اگ طرف باهاش رابطه داشته باشه ادامه میدن اگ نه هیچی اگ استاتر بعد طلاق حوصله اینو داره با کسی همه جور باشه ادامه بده براش کلی کارم شاید انجام بده
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید