2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ی یک ساله دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 28 پست
دیشب واکسن زدیم قدش خوبه وزنش کمه

چکار کنیم اخه بخدا من بدونم چی دوس داره براش اماده میکنم ولی بدیش اینه الان یچیز میخوره اما ممکنه دیگه هرگز لب نزنه و نخواد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اصلا تب نمیکنه نیازی نیست خیلی سبک و خوبهتنها اذیتی ک میکنه همون درد سوزنی امپول همین

خدا کنه برای پسرم خوب باشه

غذای اصلی بچه ها توی این سن شیره روزی یه وعده ناهار میدم که سه به بعد میشه یه وعده میوه بعضی مواقع وعده دومش سرلاکم میدم بچتون فقط شیر می خوره ؟

دقیقا الان از صبح هیچی جز شیر نخوره ناهارم نخورده فقط می می بده می می بده

مال من شیرم نخورده😬

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
خدا کنه برای پسرم خوب باشهغذای اصلی بچه ها توی این سن شیره روزی یه وعده ناهار میدم که سه به بعد میشه ...

توی ۱ سالگی ک دیگه غذای اصلی نباید شیر باشه باید برعکس بشه غذا اصای غذا باشه بهداشت بمن اینو گفت

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
خدا کنه برای پسرم خوب باشهغذای اصلی بچه ها توی این سن شیره روزی یه وعده ناهار میدم که سه به بعد میشه ...

ان شاء الله 

اره عزیزم ببین مثلا امروز صبحانه براش هم تخم مرغ اوردم هم سوپ هم فرنی هیچکدوم لب نزد فقط شیر ناهارم نخورد زوری ی قاشق بهش دادم مزه کنه ببینه دوس داره یا ن یعالمه شیرایی ک خورده بود  بالااورد دوباره شیر خورد گرفت خوابید 

دقیقا الان از صبح هیچی جز شیر نخوره ناهارم نخورده فقط می می بده می می بده

خیلیا میگن شیرشو کم کن تا غذا بیشتر بخوره ولی بچه من ریزه میترسم شیر کم بهش بدم رشد نکنه آخه غذا اگر هم بخوره خییییییییلی کم

موندم واقعا چیکار کنم شیر بدم یا شیرشو کم کنم😭😭😭‌گریههههههههه

توی ۱ سالگی ک دیگه غذای اصلی نباید شیر باشه باید برعکس بشه غذا اصای غذا باشه بهداشت بمن اینو گفت

منظورم نسبت به وعده های اصلیه غذاست به قول خودشون غذای سفره پسرم گرسنه باشه به هیچ وجه غذای سفره نمیخوره فقط شیر آرومش می کنه از اول گذاشتم پسرم خودش باب میلش پیش بره کم کم بهتر شد مثلا تنظیم خواب غذاشم میذارم به میل خودش اما حواسم هست شیرشو روزانه کم کنم

خیلیا میگن شیرشو کم کن تا غذا بیشتر بخوره ولی بچه من ریزه میترسم شیر کم بهش بدم رشد نکنه آخه غذا اگر ...

من کم کردم دوروز گرسنه موند دیگه  اشکککک میریخت گریم گرفت بهش شیر دادم. طفل معصوم زبون نداره دلمم نمیاد زوری بهش بدم

من کم کردم دوروز گرسنه موند دیگه اشکککک میریخت گریم گرفت بهش شیر دادم. طفل معصوم زبون نداره دلمم نم ...

😔😔😔

ماله من که شیرم دوست نداره به زور اینو دیگه بهش میدم میخوره وگرنه یک روز کامل بهش شیر ندم عین خیالش نیست😪😪

خیلی سختمه انقدر حرص و جوش میخورم که در شبانه روز یه وعده غذا از گلوم پایین نمیره انقدر که فکرو خیال میکنم بعضی وقتا

ان شاء الله اره عزیزم ببین مثلا امروز صبحانه براش هم تخم مرغ اوردم هم سوپ هم فرنی هیچکدوم لب نزد فقط ...

یکسالشه بیشتر وعده هاش باید شیر باشه حالا روزی دو وعده غذا بده میوه هم جدا بهش بده مثلا پسرم که از خواب پا میشه دو وعده شیر میدم وعده سومش ناهارشه بستگی به بیدار شدنش داره ممکنه ناهارش سه باشه یا زودتر شبم سعی میکنم یه چیزی در حد سرلاک یا فرنی باشه میوه هم که روزی یه وعده میدم در واقع با قلق بچم پیش میرم تا کم کم شیرشو کم کنم پیج خانم دکتریو دنبال میکنم حالا میگه سه وعده غذای اصلی باید باشه ولی میدونم پسرم همون دو وعده رو میخوره اصراری نمیکنم