بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طلا چرا ما صد میلبون داشتیم مغازه رهن کردیم توش ترشیجاتی و عطاری گذاشتیم الان کم کمش روزی 5/6تومن دا ...
شما حتما تجربه دارید و جایی که مغازه زدین این شغل مناسبش هست هر کی نمیتونه
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
خودم ترشی انداختم دو سه روزی یکبار من ترشی میندازم از بادمجون شکم پر تا ترشی هویج و کلم خیارشور همه چی و یه خانمی شیرازهست عطاری چیزای عمده رو با اتوبوس میفرسته از همون خانمه خریدم بعد خوبیش اینه چیزایی که میفرسته اسیاب نشده است و من اعتماد دارم
خودم ترشی انداختم دو سه روزی یکبار من ترشی میندازم از بادمجون شکم پر تا ترشی هویج و کلم خیارشور همه ...
هزار ماشالله به خودت و کاسبی تون.
پربرکت و مستدام باشه انشالله.
من بلد نیستم ترشی و از اینجور کارها. آخه منم دنبال اینم بخاطر بچه م دیگه شغل تمام وقتم رو رها کنم. ایده ت خیلی برام جالب بود ولی متاسفانه من بلد نیستم.
هزار ماشالله به خودت و کاسبی تون.پربرکت و مستدام باشه انشالله.من بلد نیستم ترشی و از اینجور کارها. آ ...
اولش برا خودت درس کن هفته ایی یکبار یاد میگیری ما تازه اومدیم تهران و واقعا تهران شهر شغل هاس دست به هر کاری بزنه محاله نگیره جای ما قبلا قهوه فروشی بوده اصلا درامد نداشتن صاحب مغازه هم قبلا کاسبی میکرده خوب نبوده موقعیت مغازمون برا خانم هاس و چون خانم ها بیشتر عبور و مرور دارن برا ترشی فروشی میوه فروشی و اینا خوب بوده ولی جا نداشت ما ترشی فروشی زدیم
هزار ماشالله به خودت و کاسبی تون.پربرکت و مستدام باشه انشالله.من بلد نیستم ترشی و از اینجور کارها. آ ...
اگرم تو خونه میخای کسب دارمد کنی میتونی ترشی بندای از دیوار بفروشی من شهر خودمون تو دیوار میفروختم دستگیره اشپزخونه اینارم درست میکردم ولی الان باردارم و نمیتونم پا چرخ بشینم