2777
2789
عنوان

واقعا از این شهر متنفر شدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3312 بازدید | 134 پست

من تقریبا هرسال مشهد میرم هربار یه تایمی. 

اشتباه از شما بوده این موقع رفتید آخرای شهریور تا دهم مهر شلوغه و از کشورهای دیگه زیاد میان این تایم. حتی عید خلوت تر از شهریوره. 

بعد هم همونطور که شما شیعه ای امام شما رو طلبیده رفتید زیارت اون عزیزان رو هم امام طلبیده و اومدن زیارت و مثل بقیه هتل میگیرن خرید میکنن و سود دارن برای اون شهر . 

شما عراق و مکه هم بری همینه مسلمان های آفریقا و آسیا و هرجای دنیا میرن برای زیارت ما که رفتیم زیارت خوبه قلبمونو خالص تر کنیم و به نژاد و شلوغی توجه نکنیم. اونها مهمان هستن و بعد مدت کوتاهی برمیگردن. من با پاکستانی هاشون صحبت کردم اکثرا انگلیسی زبانن و عاشق امام هستن.

منم تهرانم ولی انقد افغانی میبینم ایرانی نمی‌بینم مناطق خوبشم هستیم اتفاقا فک نمیکنم هیچ جایی به اند ...

مثلا دریاچه چیتگر شده دریاچه کابل😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مشهد شهر زیارتیه هر کار کنی شلوغه اما اگه منظورت افغانی ها ست که همه ایران افغانی شده البته بعضی هاشونم‌ بلوچی هستن و ایرانین لباساشون سنتی منطقه خودشونه چه خوشمون بیاد چه نیاد هر کسی به لباس و زبان خودش افتخار میکنه خوب نیست توهین بشه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

مشهدشهرمحبوب منه ،20سال اونجازندگی کردم واحمقانه واجباری برگشتم شهری که متولدشدم وقلب وروحم اونجاجاموندخدالعنت کنه باعث وبانیشوزنیکه پررووسمج ،که مجبورم کرد..،دیگه نمیتونم بخاطرگرونی هادوباره برگردم مشهدازاردبیل 😢

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
شما پایین شهر رفتی ما هتلمون طرفای وکیل آباده ماشالا مشهدی‌ها خوب پولدارن اونجا کسی چادری که چه عرض ...

خب هتل دور که برای خیلیا فایده نداره ماها همون دور حرم هتل میگیریم که روز و شب بریم زیارت . اتفاقا هتلای گرون خوبی هم داره با شبی ۱۶ میلیون به بالا . لزوما قرار نیست بری بالاشهرش پز بدی

اگه بیگانه ها بیان ایران اقامت که اصلا خوب نیست

اما به نظر شما یه فرانسوی میره شاکی بشه که چرا این جا پر از الجزایری و مراکشی و ....

یا یه انگلیسی که چرا این جا پر هندی و پاکستانی و ...

اگه عربا برا پزشکی و جراحی بیان که خوبه 

پول و شغل برا ایرانی

من تقریبا هرسال مشهد میرم هربار یه تایمی. اشتباه از شما بوده این موقع رفتید آخرای شهریور تا دهم مهر ...

افرین بهت من عاشق مشهدم وقتی میرم حرم فقط بنده های خدا رو میبینم نه عرب و افغان و ایرانی  

اومدیم زیارت نه خوشگذرونی.... 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
پول هتل دادم وگرنه همین امشب برمیگشتم تهران عزیزم حرم فوق العاده شلوغ و وحشتناگه اوضاعش ی دونه ایران ...

اینا توریستن که کلی برای ایران درامد دارن شاید شما ناراحت بشی اما باعث میشن چ خ اقتصاد بچرخه میدونی چقدر پول وارد ایران میکنن چقدر اشتغال ایجاد میشه 

افرین بهت من عاشق مشهدم وقتی میرم حرم فقط بنده های خدا رو میبینم نه عرب و افغان و ایرانی اومدیم زیا ...

ماشاءالله به عاشقای امام رضا . من کیف میکردم که انقدر مردم دیندارن لذت بخشه اون همه آدم مومن تو حرم ببینی