2777
2789
عنوان

واقعا از این شهر متنفر شدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3312 بازدید | 134 پست
پول هتل دادم وگرنه همین امشب برمیگشتم تهران عزیزم حرم فوق العاده شلوغ و وحشتناگه اوضاعش ی دونه ایران ...

درکت میکنم عزیزم

اگه بتونی ساعت ۳ و ۴ صبح بری خلوت‌تره

چاره ای نیست  تا اینجا اومدی حیفه دست خالی برگردی

التماس دعا خیلی زیاد عزیزم

سلام من رو هم به امام رضا برسون  بگو اون خانم نی نی سایتی گفت  یا امام رضا خوشبحالت   چقدر دور و برت شلوغه همیشه

چقدر دوستت دارن عرب و عجم  

کاش خدا به حق عزت شما مشکلات همه ماها رو حل کنه به خیر و خوشی  🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

آره چون ما خودمون از اینجاها خرید می کنیم منظورم همه مشهدیا بعد این دو تا مغازه رفته ی نسخه پیچیده م ...

خب مشهد بین بزرگی

یکسری همون اطراف حرم که خوب بد داره

ورودی های حرم خرید میکنن

که البته بعضی هاشون خوبن مثل خیابون امام رضا

کلی شعب چرم داره

یا شیرازی هتل و بازار های خوبی دارن

چرممشهد وغیره شعبه دارن

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مشهد بین بزرگییکسری همون اطراف حرم که خوب بد دارهورودی های حرم خرید میکننکه البته بعضی هاشون خوبن ...

بنظرم ایشون باید می رفتن هتل هما اینقدر که ماشاالله روحیه حساسی دارند 

من مشهدی نیستم ولی چهار ساله مشهد زندگی میکنم .

درسته عزیزم . منم که گاهی اطراف حرم میرم . اصلا احساس نمیکنم الان ایرانم 

همه عرب و افغانی، انگار یه کشور دیگه ای هستی 

شما هم تایم شلوغی اومدی

اطراف حرم اکثرا بافت قدیمی و فرسوده داره 

شما اروما با افغانی و افغانستان یکی میکنی؟؟؟ اروما با عرب و عربستان یکی میکنی؟؟؟؟ عزیزم خودت خندت نگ ...

خانوم محض اطلاع عربای عربستان با پولشون سالی چن بار میرن اروپا اونا هم پاشونو تو ایران نمیذارن اصلا سنین اینای عربای عراقن همون عراقی ک اربعین ایرانیا همه میرن اوناهم از بس مهمان نوازن با روی خوش پذیرایی میکنن مشهد ک میان ایرانیا تا میتونن میتیغن ازشون این واقعیه قیمتا همه دو برابر غربتی هم نیستن یاد بگیریم ب همه مردم احترام بذاریم خانم ایرانی 

مراقبت کنید

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه

شما پایین شهر رفتی 

ما هتلمون طرفای وکیل آباده ماشالا مشهدی‌ها خوب پولدارن اونجا کسی چادری که چه عرض کنم شالم سر نمیکنه همه ساختمون هام مدرن افغانی ام نداره 

اینی که شما میگی سمت حرمه

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫

شیراز هم اطراف شاهچراغش همینه پر از  .....وافراد متفرقه و شلووووغ اما خب نمیشه گفت جای خوب نداره من خودم گذرم به اطراف شاهچراغ بیوفته ده روز حالم بده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍