2777
2789
عنوان

واقعا از این شهر متنفر شدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3312 بازدید | 134 پست
عزیزم شلوغی داریم تا شلوغی میدان تایمز نیویورک هم سلوغه ولی سلوغی مشهد کجا شلوغی میدان تایمز کجا ببی ...

عیب نداره این سه روز و تحمل کن بعد برو همون میدان تایمز نیویورک

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شلوغی داریم تا شلوغی میدان تایمز نیویورک هم سلوغه ولی سلوغی مشهد کجا شلوغی میدان تایمز کجا ببی ...

بچه ناف تایمز نيويورک هستن و در مسافرت های قبلیشون تا این حد اذیت نشدن😅

میدون تایمز😉

بیخیال همه چی شدم👍سعیدم🤩شاغل و مجرد😜😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇

چقدر نژادپرست😐عارت میاد کنار کسی غیر از نژاد خودت باشی؟

اگه مشاور مدرسه ای تاپیکمو بخوننن😘 👉🏼  It's my first time I living this life,DUH.            *✨INTP *                                   آه من، ایران من، هوای در سینه ست🌬️                              تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -  

ولی واقعا دور حرم خیلی فرسودس چرا اینطوره؟من خودم مشهدیم ولی چرا اینطوریه ؟

الان که سمت شهدا رو ساختن از سمت شیرازی 

اونایی دیگه جز آثار باستانی حساب میشه نمیتونن دست بزنن مثلا به عباس قلی نمیتونن دست بزنن چون قدمت داره و...

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
ولی واقعا دور حرم خیلی فرسودس چرا اینطوره؟من خودم مشهدیم ولی چرا اینطوریه ؟

و اینکه بی نهایت گرونه کسی پول نداره بخره و خیلی جاهاش تو طرح خرابی هست که باید عقب نشینی کنن ولی شهرداری پول خریدش رو نداره زمین با اون ارزش رو هم نمیتونه بده 

چند روز پیش دیدم کرایه ده متر مغازه تو بازار رضا سالیه دو میلیارد 😑😑😑 یعنی ماهی ۲۰۰ میلیون کرایه بدن اونم برا ده م. تر 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
عربهای عربستان هیچ وقت نمیان اینجا اونا مکه دارن میرن اونجا زیارت فقط عراقی ها و سوری ها میان

من بیمارستان رضوی بستری بودم ۸۰ درصد عرب بودن برای عمل زیبایی 

همه هم از عربستان و... 

برای عمل خیلی میان مشهد چون هم ارزونه هم دکترا خوبن

خب هتل دور که برای خیلیا فایده نداره ماها همون دور حرم هتل میگیریم که روز و شب بریم زیارت . اتفاقا ه ...

ما هتلمون واسه سازمانه  هر جا اونا میگن باید بریم 

لزوما آدم هر چی میگه مبنای پز دادن نیست 

خب چی کنم صدا و سیمای مشهد  بالاشهرش ساخته شده. 

ما سازمانی میگیریم شبی 16 تومنم نداریم بدیم

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫

خوشم میاد کل حرفات با لهجه است و پر از غلط و غلوط انقد هم ادعات میشه 

تو چجور بچه تهرانی هستی که توی‌تهران ندیدی افغان ها رو؟؟؟؟ خدا رحم کنه به اطرافیانت انقد سرشار از انرژی منفی هستی

امام رضا هم مال همه است نه فقط مال شما