2777
2789

مثلا جاری تازه عروسم یا جاریای قدیمیم ب هیچ عنوان حتی یه کلمم راجبشون با مادرشوهرم حرف نمیزنم مثلا حامله میشن حتی دوقلو ام باشه اصن نمیگم بچشون چیه یا مبارک و ... مثلا جاریا خونه بخرن یا هر اتفاق بدوخوبی براشون بیفته یا جاری تازه عروسو اصن نمیپرسم شغلش چیه یا مثلا چندسالشه و.... کلا دوس ندارم راجب جاریا نه حرف بزنم نه سوال کنم از مادرشوهر.  بنظرتون مادرشوهرم چه فکری میکنه فک میکنم حسودم؟؟(البته داخل پرانتز اینم بگم راجب جاریام ندونم میترکما منتها از شوهرم میپرسم هرسوالی دارم.  

راستی تاپیک تکراری زدم نظر اونایی ک نظر ندادن یخونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من مادرشوهرم فوت کرده ولی منم طی چند سال اخیر هیچ سراغی از جاریا از هیچکس نمیگیرم حتی شوهرمم چون قطع رابطه اس با خانوادش ازشون خبر نداره و کلا واسم مهم نیس چکار میکنن یا چه اتفاقی تو زندگیشون میفته

مثلا جاریام زایمان میکنن من باید نوه دار شدن مادرشوهرمو تبریک بگم بهش؟؟

خب باید بگی چشمتون روشن و این حرف ها تو از منم بدتری که 😆😆

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

به نظر من یه ویژگی خوبه که از بقیه نمیپرسی و کنکاش نمیکنی

ما یه عروس داریم حتی از فامیل ده پشت غریبه تر هم میپرسه حتی یه وقتایی ما اطلاع نداریم اون ازشون میدونه  

مثلا جاریام زایمان میکنن من باید نوه دار شدن مادرشوهرمو تبریک بگم بهش؟؟

بله 

دیگه آدم نوریه ولی دیگه ن تا این حد 

اینطور کنید مادرشوهرتون میگه این عروس حسود تشریف داره