2777
2789
عنوان

اول مهر و پول دادن برای مشق نوشتن بچه ها🤧🤧😮‍💨😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 49 پست

ن بابا این کارو اصلا نکن،وگرنه تا آخر ازت توقع داره،تشویق خیلی خوبه ولی اینکه شرط بذاره برای مشق نوشتن و...،ن والا خوب نیس

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو بار که مشقشو ننویسه معلم تنبیهش کنه از کلاس بیرونش کنه چون خودش با نتیجه عملش مجازات میشه براش خیلی بهتره یا مثل فامیل ما بگیید باشه نرو مدرسه مگه برامن درس میخونی ببرینش یکجایی کار یدی سخت انجام بده ببینین با سر میره مدرسه یا نه

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 
امسالو پول بدی سالای بعد چی؟!به هیچ عنوان قبول نکن,بذار خودش عواقب مشق ننوشتنشو ببینه.

چه عواقبی 

اصلا پسرای این دوره ۹۹ درصد هیچی حالیشون نیست هر چی میگم درس بخونی بیسواد میشی میگه حالا اونا که درس خوندن چی شدن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
اینجوری پولکی نمیشه؟🤔چه روشایی آدم میشنوه😐🥴

تازه می‌گفت پنج سال سرم کلاه گذاشتی یک جا بهم بده 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

مشق وظیفه است انجام دادنش 

ولی انجام ندانش تنبیه داره 

جایزه و تشویق خوبه ولی این که همیشه مزد دریافت کته برای مشق خوب به نظر نمیاد

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
باج گیری یاد می گیره خیلی تاثیر منفی داره دیگه کلاس ششمه خودش بدون زور شما باید تکالیفشو انجام بده

ای بابا پس پسر نداری 

من دخترم بدون دعوا همه تکالیف تمیز و مرتب 

ولی پسرم هر روز جنگ و دعوا 

وقتی هم می‌نویسه همه بدخط و داغون

اونوقت من ۲۰ میگرفتن مامانم می گفت وظیفته 😐

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
دو بار که مشقشو ننویسه معلم تنبیهش کنه از کلاس بیرونش کنه چون خودش با نتیجه عملش مجازات میشه براش خی ...

خودم عزیزم معلمم 

الان معلما حق بیرون کردن ندارن چون بچه ها و اولیا پر رو شدن معلم میگه به درک که درس نخوند چون بیرون کنه فردا طرف با مادرش و پدرش قشون کشی میکنن مدرسه و میکشوننش اداره